Connect with us

Hír

Ezt tudtuk meg a combine sajtótájékoztatóin – 3. rész

A szezon után az NFL Scouting Combine az első olyan esemény, ahol a főedzők és general managerek kiállnak a sajtó elé és válaszolnak kérdésekre. Ilyenkor rengeteg érdekes dolgot tudunk meg, ezekből szemezgettünk most és a mai minisorozatunk további részeiben. Az első részt ITT, a másodikat pedig ITT találjátok. 

Giantsnél ismét megerősítette Dave Gettleman, hogy nem azért hosszabbítottak Odell Beckhammel, hogy elcseréljék. Emellett az irányítók kapcsán azt tudtuk meg, hogy egyrészt Eli Manning a csapat tagja lesz jövőre és a GM szerint nem fair a kritika és negatív narratíva Manninggel szemben, másrészt Gettleman nem tervez előre és nem gondolkodik a jövő évi QB-classban, harmadrészt pedig hogy a general manager szerint mindenki láthatta, hogy milyen jól működött a Chiefs modell, azaz ha egy veterán irányító mögött egy évet ül egy újonc.

Még érdekesebb tanulság a csapat kapcsán, hogy Gettleman mondatai alapján úgy tűnt, hogy nem fogja rárakni a franchise taget a csapat Landon Collinsra, aki így szabadügynök lehet. Nem volt teljesen egyértelmű, de személy szerint jelenleg ezt tartom a valószínűbb opciónak.

Állítólag nőtt az érdeklődés Antonio Brown iránt, tudtuk meg a Steelers general managerétől. Természetesen továbbra is az NFC-be szeretnék elcserélni a kiváló elkapót. Emellett kiderült az is, hogy Ryan Shaziernek nem adtak az orvosok zöld lámpát a 2019-es szezonnal kapcsolatban.

Falconsnál magabiztosak, hogy össze tudnak hozni egy hosszútávú szerződést Grady Jarrettel. A 49erstől pedig azt tudtuk meg, hogy nem keresték meg a Steelerst AB Mr. Big Chest kapcsán.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!