About the author

2 Comments

 1. 1

  Gergely Angyal

  Hát ndm tudom, nekem McDermott nem szimpatikus valahogy, az a QB mizéria két éve, meg Peterman erőltetése nekem erős jelzések vele kapcsolatban.

 2. 2

  csak ezt ne

  Először is vitatkoznék kicsit. Egy 9-7-es PO idény után a 6-10 egy indokolatlan komoly visszaesés volt. Legfeljebb az összes baromság ellenére elfogadható ez a 6-10.

  Valójában szánalmas volt, amit a szakmai stáb a holtidényben csinált. Peterman volt a kezdő irányító, ezt sikerült megálmodni és összehozni az idény kezdetére. Én egy egyszerű, tudatlan NFL szurkoló szégyelltem volna magam, ha innen Budapestről másodállásban annyival rukkoltam volna elő, mint amit az első meccsen a Ravens ellen pályára mert rakni a jelenlegi vezetés.

  A Bills később sem javult fel konzisztensen, inkább teljesen kiszámíthatatlan lett. A mai napig sem érthető, a Vikings elleni zseniális első félidő, amit egy nullára elvesztett meccs követett, ma már tudhatóan nem egy hú de jó Packers ellen. Sikerült a Bears ellen otthon 41 pontot beszedni, a következő héten Jets ellen New Yorkban 41-10-es győzelem következett, majd nem egészen egy hónap múlva odahaza vereség a Jets ellen. Ha egy csapatban ilyen nagyszerű teljesítmények rejtőznek, amit néha sikerült felvillantani, akkor a totális beégések még kevésbé érthetőek, elfogadhatóak.

  Én ebben a vezetésben egy szemernyit sem bízom, egy biztos, a meglepetésekre fel lehet készülni, hogy aztán a sokat látott Bills szurkolók mennyire fognak ezeknek örülni, azt majd meglátjuk.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team