About the author

32 Comments

 1. 1

  ducksfan

  Elengedik mind Bellt, mind Brownt? Lol. Akkor akár BigBen is visszavonulhatna…

 2. 2

  chester

  Mindkettő helyett van pótlás, még ha nem is egy szint, míg máshol nagyobb a lyuk. Valamennyire érthető, inkább a miértje az, ami felfoghatatlan.

 3. 3

  ducksfan

  (egyik barátom Ravens drukker, szerintem ő most nagyon örül). Igen, mindkettő pótolható, meg általában azt szokták mondani, hogy mindenki pótolható, aztán ki szokott derülni, hogy annyira mégse.
  Viszont ha ez kell, hogy az öltözői morál pozitív legyen, meg kell lépni. Bár két, a posztján top3-5 játékost elengedni, mert csak… hát az nagyon fura, igazad van.

 4. 4

  Vargamt

  Ez totál felfoghatatlan!! Érthetetlen, szomorú, már-már szánalmas. Mindkét oldal morci, dedó! Steelers, amíg steelers egy SB esélyes csapat lesz, AB pedig még 2-3 szezonig top 3 elkapó! Erre egy ilyen jól gondolkodó, higgadt, szervezett, balhémentes, remek csapatban előfordulhat ilyen… Rengeteg pénz kuka, az egyik liga legjobb megy, helyette jelenleg nincs senki, szabadügynök nem is lesz hasonló, draft nem tuti. AB oldala sem érthető. Szóval ÉRTHETETLEN!! Persze tudom mi van, de akkor is… Ovi! Juju egydül kevés szerintem még, mielőtt valaki ezzel jönne, bár lehet, hogy csak jobb lesz AB nelkül a nyomás jobbá gyurja. Hajrá Steelers!!!

 5. 5

  Debreceni József

  BigBen akkor le is mondhat az sb run-ról. Ejj-ejj vasasok, az elmúlt 2-3 évet rendesen elcsesztétek.

 6. 6

  redbull76

  Ennek minden Ravens szurkolò örül. Mostmàr csak Big Bennek kéne visszavonulni és Bellt kellene meggyőzni,hogy jöjjön a Ravenshez.

 7. 7

  atis123Juve

  Mindenki pótolható. Pont. Pats ezt bizonyítja. A meccset ezerféleképp lehet megnyerni.

 8. 8

  Gergely Angyal

  Bill Belichick is pótolható? :D

 9. 9

  atis123Juve

  Játékosokról volt szó

 10. 10

  LG

  Szerintem egy pár Browns szurkoló is örül, egyre fényesebb nekik a fény annak a bizonyos alagútnak a végén :)
  Nagyon kíváncsi vagyok h folytatódik AB karrierje!

 11. 11

  Bélabá a csótány

  “egyik barátom Ravens drukker”
  Persze,az “egyik barátod”… :”D

 12. 12

  wolandrule

  Higgadt, szervezett, balhémentes? Más se volt az utóbbi években, mint balhé, széthúzás, öltözői cicaharc. Szerintem Tomlin sara, hogy nem tud fegyelmet tartani, és a folyamatosan NFL top 3 keretéből semmit nem tudott kihozni.

 13. 13

  Xxx

  Udv! A kerdesem az lenne hogy he elcserelik Brownt akkor az uj csapatanak van lehetosege egy uj szerzodest alairatni vele, es igy ne foglaljon el annyi helyet a fizetesi sapkabol, vagy marad a regi szerzodese, vagy ehhez kell brown is aki azt mondja hogy belemegy egy uj szerzodesbe ? Koszi a valaszt!

 14. 14

  katonadani

  elvileg marad a szerződése, de ha a játékos is belemegy, akkor lehet újat kialakítani.
  Egyébként az új csapatának nem lenne olyan drága, mivel a garantált részeket a Steelers benyeli.
  Az OTC adatai alapján a sapkában elfoglalt helye
  2019: 15,1 millió
  2020: 11,3 millió
  2021: 12, 5 millió

 15. 15

  Antal Kovacs

  Aha, akkor Ju-Ju top5 fantasy WR pick….

 16. 16

  Pellesh

  Akkor lenne higgadt, balhémentes, szervezett csapat, ha Brown-Bell-Tomlin trió távozna onnan..

 17. 17

  csak ezt ne

  Hosszabb távon szerintem ez mindenképpen megtérülhet, és visszatérhet a Steelers az igaz útra, már csak egy kerékkötőt kellene elküldeni szerintem…Rövid távon nyilván nagy és drága veszteség. A Steelers szakmai stábja már sokszor bizonyította, hogy tud nagyszerű játékosokat draftolni, most erre komoly igény mutatkozik. A következő szezont így, szokatlan módon, az underdogok nyugalmával, sikerre éhes kerettel kezdhetik, néhány nagyszerű veteránnal, úgyhogy veszélyes csapat lesz azért a Steelers jövőre is.

  AB szerintem a dallasi kultúrába illeszkedik leginkább, de sok helyen tudnának vele mit kezdeni.

  Mondjuk azt nem teljesen értem, hogy a Steelers feltétel nélkül elengedi-e benyelve ezt a sok dead moneyt, én a helyükben azt mondanám, hogy alkudja csak bele a cseréjébe, hogy annak a nagy részét is vigye az új csapata, ha már ennyire menni akar, vagy különben ne menjen sehová. Minek erősítenének egy másik csapatot a saját szűkös keretükből?

 18. 18

  Kopi3.14

  Ebben azért még benne van, hogy Bell nem megy sehova jövőre és egy percet sem játszik.

 19. 19

  Doppelspeiche 154

  ezt nem ertem, kifejtened?

 20. 20

  chester

  Én ezt tartom egyedül kizártnak a sztoriból.

 21. 21

  chester

  Eléggé :D Nem tudom itt mik az oddsok, de tippre rájuk van a legkisebb szorzó.

 22. 22

  chester

  Igazából most lenne ideális Rudolphot kezdetni, és kideríteni mennyi is lehet benne kezdőként. Jövőre meglenne bagóért a skill pozíciók nagy része (Rudolph, JuJu, Conner és Washington mind rookie deallel), kiesne a mostani AB dead money meg mondjuk Big Ben pénze is, innentől meg már csak JuJut kell lepapírozni, a többit rá lehet tolni a védelemre, és így megpróbálni egy SB runt.

  Viszont azzal, hogy Roethlisbergerrel hosszabbítani szeretnének, semmilyen anyagi hasznot nem fognak látni abból, hogy az offense harmada újonc szerződéssel játszik, mondhatni elpocsékolják ezt a lehetőséget. Persze nem tudjuk mennyi van Rudolphban, márpedig rajta áll vagy bukik az egész.

 23. 23

  Doppelspeiche 154

  Beleszolhat a steelers, h hova megy, igy csoportrivälis, de nagy esellyel az összes AFC csapat kizärva. Szoval NFC csapat, ahol nincs top WR1, Atlanta, Dallas, NY kizärva. Ha AB-nek is lesz beleszoläsa, h hova menjen, akkor csak top QB-s csapat jöhet szoba.

 24. 24

  Arnold Patsenegger

  Ő nem.

 25. 25

  katonadani

  “kideríteni mennyi is lehet benne kezdőként”
  Spoiler alert: semennyi :D vagy annyi kb, mint Kesslerben

 26. 26

  csak ezt ne

  Én az egy akit még kivágnék alatt Tomlinra gondoltam. Számomra ő a balhékért leginkább felelős személy. Nagyon jó víziói és sokszor kiváló meccstervei vannak, de nagyon kiegyensúlyozatlan és a csapat kohézió kialakításában, fenntartásában, a fókusz és a fegyelem dolgában borzalmas teljesítményt nyújt évek óta. Hiába tűnik minden adottnak, a sikerek hosszú évek óta elmaradnak. Az utolsó SB részvétel óta 8 év telt el, ez bizony már hosszú idő a Steelers háza táján. Én könnyes búcsút vennék tőle.

  Big Ben tavaly nagyon meggyőző volt, sokkal jobb, mint vártam. A tavalyi szezonban vezetni a ligát passzolt yardok tekintetében – ez nagyon rendben volt, hiszen voltak haladós O-ek szép számmal. Rudolph eddig engem sem győzött meg, ha nem is mondanék le róla teljesen, mint Dani, azért irreális lenne vele egy ilyen év után lecserélni Big Bent.

 27. 27

  Kopi3.14

  Kiültetik vele az évet.

 28. 28

  Raist

  Jó lenne, de valamiért én a Colts-ot tartom a legnagyobb favoritnak. Sőt, akár a Bell+AB duóra is lenne esélyük, mert ha jól rémlik pénzügyileg Ők állnak a legjobban. Persze azért jöjjön csak a 9ers-ba :D.

 29. 29

  Csabesz20

  Én az AFC-n belül a Steelers sezmpontjából egyedül a Raiders-hez tudom elképzelni, hogy elcserélik. Van pénzük, van draft tőkéjük, nincs elkapójuk és jól jönne nekik a húzó név a költözés során. NFC-ben szerintem a 49ers legesélyesebb, valamint talán a Lions, mert ott sem valami fényes a WR szekció.

 30. 30

  Csabesz20

  Csak ahhoz, egy olyan edzői stáb és olyan öltözői mentalitás is szükséges, ami szerintem abszolút nincs meg a Steelersnél, vagy legalábbis az elmúlt szezonok balhéi nem ezt mutatják + azért Tomlin nem egy Belichick.

 31. 31

  Balázs Árva

  Nem egészen hülyeség a colts, főleg: TY Hiltonnal legjobb barátok. Nyilván ez nem minden, de lehet sikerül közvetítenia Ballardnak és kicsit puhítani, hogy majd ő segít neki beilleszkedni (aka megmondja neki, hogy ki lesz vágva, ha szórakozik).
  Persze csak teória..

 32. 32

  Doppelspeiche 154

  Ha a Raidershez kerül, akkor tuti a Hard Knocks :D

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team