About the author

5 Comments

 1. 1

  Dobo Zoltan

  Draft kilátásokról is írhatnál egy-két mondatot….

 2. 2

  d zoli

  Őszintén kezdem elveszteni a fonalat, hogy kimindenki van most rebuild módban, szisztémaváltásban stb…

  Csak nekem tűnik soknak vagy mindig ekkora a nyüzsgés?

 3. 3

  katonadani

  alapvetően FA kitekintő, szóval nem elvárás ide a draft kitekintés :)

  de egyébként (nem valószínűségi sorrendben):

  Option A: Kyler Murray (és trade Rosen)
  Option B: Nick Bosa
  Option C: Quinnen Williams
  Option D: Hátratrade

  aztán második körben lehetőleg támadófal, ha jól alakul a board. Hátracsere esetén is jó lehet az OL, Jonah Williams vagy Jawaan Taylor jó értéken lehet a top10 második felében, de itt is lehet védőfalba húzni pl

 4. 4

  pritek

  KK nem Mcvay klón. McVay az előszele KK-nek.
  TJ Logan egy jó kis játékos lenne, de két éve eltört a keze az előszezonban, tavaly meg Steve Wonderwilks nem tette be a csapatba. KK rendszerében szerintem jól tudna működni, meglepődnék ha edzőtábor előtt elküldenék.
  Egy méregdrága center érkezése szerintem igencsak meglepő lenne. Van egy veteránunk, egy tavaly draftolt újonc, akiért a faledző odáig van, valamint kb az összes többi helyre inkább lehet költeni.
  Golden szerintem vitorla. Ha nem is Bosa-t hozzuk el a draftról, akkor is lesz más. Hozzánk szerintem nem fog prove it-re aláírni.
  Zach Moore-t mindenképp megtartanám, nagyon jó ST játékos. Foster is marad legalább a táborra. Szintén kiváló lehet neki KK rendszere.
  JJ Nelson egy érdekes eset. Arians megmondta. A sebességet nem lehet tanítani. És ő tudta is használni. Wonderwilksnél nem mondom, hogy nem kapott lehetőséget, de szarul jött ki minden. Kapkodni nem fognak érte és én meg is tartanám a táborra.
  Saffold lehet elmegy a Ramsből, de az szinte tuti hogy nem hozzánk. Megmondta, hogy szar csapathoz nem megy.
  Kurvára remélem, hogy Antonio Brown max valami közepes körös draftcsomagért jön, nem adunk érte 2/1-et.
  Beasleyt nagyon csipázom, de slot elkapó. Akárcsak Kirk, akit bár kitehetünk szélre, de igazából mégiscsak slot, illetve Larry szintén slotból lenne a leghatékonyabb szerintem. Ennyi slot hely meg a világon nincs.
  Henry Andersont nagyon adnám jó áron, CJ Mosley viszont drága és ahhoz képest meg szerintem inkább középszer.
  Ahhoz képest, hogy mennyire lyukas a csapat, nem igazán tudok olyan nevet mondani akiért megőrülnék, hogy szerezzük meg. A támadófal logikus lenne, de az Air Raidhez atletikus falemberek kellenek amibe jobban belelátok egy gazdag draftot, hogy aztán Kugler összepofozza a brigádot.
  A legjobban az tetszene, ha elhoznánk Bell-t. Persze ilyen nem lesz nyilván, de az milyen ultra menő lenne, ha 90 százalékban két futóval állnánk fel, folyamatos optionökkel. DJ és Bell. Azzal aztán mehetne a láncmozgatás és az ellenfél védelmének a kivéreztetése.

 5. 5

  Kopi3.14

  A Liga alsó harmada mindig rebuild.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team