Connect with us

Hír

Josh Allen védelméért igazolt a Bills!

A Bills számára egy feladatot muszáj teljesíteni az offseasonben: fel kell húzni egy jobb támadófalat Josh Allen elé. Ennek az első lépése az volt, hogy egy belső támadófalemberrel kívánt mélyíteni vagy erősíteni a poszton – egyelőre nehéz eldönteni.

 

 

Erre nem is nagyon kellett törnie magát Brandon Beane general managernek, és a Jetstől nemrég kivágott Spencer Longot tartotta a csoportban, csak immáron kék mezben. A Jets és a Redskins korábbi centere egy 3 éves, $13 milliós szerződésben állapodott meg a buffalói franchise-zal, ami további $2 millió ösztönzőt tartalmaz. Bár Long karrierje nagy részét centerként játszotta végig, a szezon második felében már guardként játszott – a Bills számára mindkét poszt fejlesztésre szorul.

 

Annyi bizonyos, hogy a Bills falának jobb oldala szabadügynök lesz, de a center kérdés sem megoldott a Bodine-Groy kettőssel, amelyből utóbbi szintén a piacra kerül márciustól. Ám hogy ez mennyire jelent erősítést, arról megoszlanak a vélemények. Long ugyanis nem hiába jutott a kivágás sorsára, mert közel sem zárt olyan jó szezont, mint ahogy azt a Jets remélte. A Bills ugyanakkor szereti a többfunkciós játékosokat, és látva, hogy tavaly is milyen mély volt a falba a felhozatal, ott erre esküsznek. Ez persze nem zárja ki a további erősítéseket a szabadügynök-piacról akár ezekre a posztokra is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!