Connect with us

Hír

Josh Johnson lehet a megmentő Washingtonban?

Elég nagy a pánikhangulat a Redskins háza táján Alex Smith sérülését követően, aki lehet a 2019-es szezont teljes egészében kihagyja. Emiatt nem csak a pótlása, de Smith jövője is kérdéses a csapatnál, amire több alternatíva is van.

 

 

A Redskins lehet nem fogja megvárni, hogy Smith nem hogy visszatérjen, de egyáltalán folytatni tudja-e a karrierjét, és elképzelhető, hogy kivágja a játékost. Spórolni ugyanis ezzel tudnak a legtöbbet, még ha emiatt vélhetően többen is betámadnák a csapatot. Ám ne szaladjunk ennyire előre, egyelőre a helyettesének megtalálásával van elfoglalva mindenki. A rosteren jelenleg csak Colt McCoy található, aki szintén kidőlt sérülés miatt miután átvette a csapatot Smithtől. És hát na, tegye fel a kezét, aki nyugodt szívvel ülne le egy McCoy irányította meccset megnézni…

 

Itt jöhet a képbe a cserének a cseréjének a cseréje (hiszen a McCoyt pótló Mark Sanchez is, khm, nem vált be), Josh Johnson, akit az AAF-ből rángattak el az amerikai fővárosig, amit nagyon sokan nem értettek, de végül Bruce Allennek lett igaza. Johnson nem váltotta meg a világot, de a mozgékonyságával egy új szemléletet adott az offense-nek, ami segítette az előrehaladást. Ez éppen elég indok lehet arra, hogy megpróbálja újraigazolni őt a Redskins, és folytatni vele a decemberben elkezdett munkát. A 32 éves irányítón semmi nem fog múlni vélhetően, csak kérdés, hogy vajon mi a csapat terve a drafton a QB-helyzettel kapcsolatban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!