Connect with us

Hír

Keenumot elcserélné a Broncos

Miután a Broncos egy negyedik körös pickért cserébe megszerezte Joe Flaccót, Case Keenum fölöslegessé vált. Az irányító kivágása azonban 10 millió dollár halott pénzt jelentene, így a csapat megpróbálja elcserélni.

 

 

Keenum tavaly kötött egy két éves szerződést a Broncosszal 36 millió dollárért. Hat millió dollárt megkapott aláírási bónuszként, illetve tavalyi alapfizetése (8 millió dollár), egy $4 milliós roster bónusz, illetve az idei $18 milliós fizetéséből 7 millió dollár teljesen garantált lett az aláírás pillanatában. Utóbbi jelenti a Broncosnak a problémát.

 

Amennyiben sikerülne elcserélni Keenumot, vinné magával a $7 millióját is, így csak 3 millió dollárnyi halott pénz lenne utána, vagyis 11 millió dollár helyett 18-at spórolhatna rajta a Broncos. Ez speciel pont annyi, mint Joe Flacco idei fizetése, vagyis egy csere esetén gyakorlatilag ingyen cserélt irányítót a csapat.

 

Persze ezt más is tudja, Keenumot jó eséllyel senki nem vinné el kezdőnek $18 millióért. Jó eséllyel a csapatok inkább megvárják, míg kivágják, aztán adnak neki $10 millióért egy prémium csere-QB fizetést. Emiatt vélhetően a Broncos egy hátsó körös pickért is elengedné.

 

Potenciális csapatként sokan a New York Giantset emlegetik, hiszen Keenum épp Pat Shurmur alatt játszotta élete legjobb szezonját.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!