Connect with us

Hír

Kyle Van Noy: A toilet bowlból a Super Bowlba

Kyle Van Noyt 2016-ban cserélte el a Lions a Patriotsba egy marék szotyiért cserébe. Akkor óriási bustnak tűnt, azóta viszont háromból három Super Bowlba bejutott – kettőt meg is nyert – és a Patriots védelmének nagyon fontos tagjává nőtte ki magát. Nagy a kontraszt a detroiti évekhez mérten, az biztos.

Mintha a toilet bowlból a Super Bowlba cseréltek volna.

Van Noy második körös pick volt a Lionsnél, majd két év alatt mindössze 13 szerelést jegyzett. Harmadik évére beverekedte magát a kezdőbe, de szezon közben “feláldozhatóvá” vált, így a Lions elcserélte. Ez is a Patriots zseniális pickcsere üzleteinek egyike volt, a hatodik kör végéről a hetedik elejére mozogtak hátra és megkapták Van Noyt – tényleg egy marék szotyiért.

Van Noy bevallotta, hogy aggódott, mikor a Patriotshoz került, hogy csak a padot fogja koptatni Dont’a Hightower és Jamie Collins mögött, de a Patriotsnak volt vele egy terve – ami a Lionsnek láthatóan nem volt.

Amint megérkeztem látszott, hogy van tervük velem. Aztán ez a terv még nagyobb lett a játékom miatt. Ezt akkor még nem tudtam, mert Detroitban úgy voltak vele, hogy “nem tudjuk, hová rakjunk”. Az edzőim tényleg azt mondták nekem, hogy nem tudják, hová rakjanak a pályán. Én meg úgy voltam vele, hogy akkor miért draftoltatok?

 

Van még érdekes sztori Van Noy kapcsán, például első találkozása Tom Bradyvel. Brady ahogy mindenkihez, hozzá is odament, kezet fogott és bemutatkozott, hogy “Szia, Tom Brady vagyok.” Van Noy pedig lehülyézte, hiszen nyilván tudta, ki is az a Tom Brady.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!