Connect with us

Hír

Kyler Murray is megmutatja magát a Combine-on, ahol két döntős csapat dominál

Február 26-tól március 4-ig kerül megrendezésre az NFL Scouting Combine Indianapolisban, ahol a draftra jelentkező játékosok megmutathatják magukat a különböző gyakorlatok során az NFL csapatok vigyázó szemei előtt.

 

 

Az esemény fő szenzációja a friss Heisman-győztes irányító, Kyler Murray jelenléte lesz. Az Oklahoma sztárja nem csak azért került rivaldafénybe, mert nagyon jó idénye volt az egyetemen, hanem mert már az MLB drafton is kiválasztották az első körben, és ez könnyen megeshet az NFL-ben is. Ugyanakkor még mindig nem tudni biztosra, hogy melyik sportág mellett tart majd ki a fiatal játékos, ami egyes csapatokat elrémiszthet a kiválasztásától. A tehetségére viszont mindenki kíváncsi, így vélhetően a streamelők száma elég magas lesz a QB drillek napján.

 

A 2018-as szezon egyetemi döntőjét az Alabama és a Celmson játszotta, így nem meglepő, ha a tehetséges játékosok száma ennél a két csapatnál a legnagyobb. Mindkét egyetem 11 játékost delegál az eseményre, tele első körbe várt prospectekkel. Utánuk az Ohio State következik 10 növendékkel, majd a Georgia, a Washington és az Ole Miss 9-cel. A legnagyobb “visszatérő” az 1/1-re legjobb eséllyel pályázó Nick Bosa lesz, aki sérülés miatt a szezon nagy részét kihagyta, de a Combine-szereplésre megkapta az orvosi bólintást. A teljes névsor ezen a linken megtalálható.

 

A legnagyobb kimaradó név egyértelműen a Mississippi State védője, Jeffrey Simmons, akiről freshman évében egy videófelvétel készült arról, hogy egy utcai verekedés során megütött egy nőt, így nem hívták el az eseményre. Simmons a tehetsége alapján első napon kiválasztott játékos lehetne, de emiatt lehet egy Joe Mixonhoz hasonló csúszás várható nála.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!