Connect with us

Draft

Legyen FK! Draft Magazin 2019? – Kérdőív

Emlékeztek még a két évvel ezelőtti ingyenes, online draftmagazinunkra? Durva, hogy repül az idő, mi úgy emlékszünk rá, mintha nemrég csináltuk volna… Most pedig azon gondolkodunk, hogy belevágjunk-e egy új, még jobb verzióba – ehhez kérnénk a Ti segítségetek, véleményetek.

Néhány infó:

  • A magazin alapja most is hasonló lenne, mint két éve. Végigmennénk a csapatok holtszezonjain, kinek milyen needjei vannak még a draft előtt, majd bemutatnánk az 50 legjobb prospectet, illetve a végén egy szerkesztőségi mock draftot is összehoznánk.
  • Gondolkodtunk viszont, hogy mivel dobhatnánk még fel a magazint, így ismét elolvastuk a tavalyi visszajelzéseiteket is, és arra jutottunk, hogy belekerülnének olyan extra cikkek (sztorik, portrék, történelem), amiket még nem olvashattatok az oldalon. Van már pár tök jó ötletünk, de a kérdőívben ezzel kapcsolatban is várjuk az ötleteiteket, ajánlásaitokat, hogy miről olvasnátok szívesen.
  • Mivel a napi teendőink mellett rengeteg meló van egy ilyen magazin összerakásával, így idén a magazin ára 800 forint lenne. Kérjük ennek fényében töltsd ki a kérdőívet, hogy megvásárolnád-e a magazint, hogy tudjuk, megéri-e energiáinkat és erőforrásainkat erre fordítani.
  • FYI, a prospect ismertetőink továbbra is elérhetőek lesznek az oldalon, már több, mint 20 be van tárazva és csak arra várnak, hogy vége legyen a combine-nak és közzétehessük őket.

Az igények felmérése érdekében kérjük, hogy töltsd ki az alábbi, mindössze két kötelező feleletválasztós kérdést (plusz két kifejtős, ötletelős) tartalmazó kérdőívünket. (Ha beágyazva nem kényelmes, akkor erre a linkre kattintva külön is megtaláljátok a kérdőívet.)

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!