About the author

11 Comments

 1. 1

  rlazo

  Ha elcserélik, akkor is terheli őket 21M halott pénz. Ha kifizetik neki a 2.5-et, és utána post jún 1. cimkével küldik/cserélik akkor akkor jóval kevesebbet buknak, igaz, akkor csak jún. 1-től használhatják azt a pénzt.

 2. 2

  katonadani

  plusz akkor a maradék pénz – amivel “jóval kevesebbet buknak” – jövőre terheli a sapkát

 3. 3

  rlazol

  Igen, akkor idén 7, jövőre 14 a halott, de ez esetben felszabadul idénre 15M jún 1-től, ami bevethető a franchise tag-elt játékos (pl. Bell, ha úgy alakul) tárgyalásába, kifizetésébe jún 15-ig. Ha pre June1, akkor ez nincs, akkor a sapka emelése mellett sincs nagyon sok helyük, és Bellen kívül többek között Jesse James, Ramon Foster, Sensabaugh, Heyward-Bey is elmehet, nem beszélve az érkező újoncokról. Nyilván felszabadítanak majd itt-ott helyet, de az a 15M nagyon sokat tud számítani, ha ők is úgy akarják. De ez teljesen mentalitás kérdése: benyeled most a 21et egyben vagy inkább játszol egy kicsit és jövőre tolsz 14et (amikor megint nőni fog a sapka, így még kevésbé fáj).

 4. 4

  csak ezt ne

  Brown annyira hülye lenne, hogy hivatalosan elbúcsúzik, miközben még 3 évre szerződés köti a klubhoz, anélkül, hogy megállapodott volna? Vagy ez is a nyomásgyakorlás része? Hogy ő már semmiképpen nem játszik a Steelersben? Nyilván elengedi a Steelers, ha az nekik is jó lesz,egyébként miért is? Mert besértődött az irányítóra és egy téttel bíró mérkőzésen nem jelent meg, és ez már több a sokknál? Abszurd.

  A Bell történetet még legalább értettem. Nem volt szimpatikus, de legalább értelme volt.

  Ez nem ugyanaz. Itt a racionális elem teljesen hiányzik. AB totál bekattant hisztis primadonnaként azt hiszi, hogy azt csinál amit akar. Kíváncsi leszek mennyit enged neki a Steelers.

  Akkor mi van, ha nem engedik el és ő nem hajlandó edzeni, játszani? Akkor is járnak a garantált részek? Kártérítés, hogy felmondja érdemi ok nélkül a szerződést?

 5. 5

  chester

  Akkor holdoutol, és elesik a pénze valamennyi részétől. Lásd Bell.

 6. 6

  csak ezt ne

  Szerintem biztos más elbírálás alá esik egy két éve rád kényszerített egyoldalú tag “szerződés”, mint az önként vállalt, aláírt szerződés egyoldalú felmondása.

 7. 7

  rlazol

  Bell-nél nem volt pénzmozgás mert nem volt szerződés alatt.
  Brown viszont szerződés alatt van, így a távolmaradása már a kötelező felkészülési időszak alatt is jelentős büntetést vonna maga után (40k/nap, + a fizujának 15%-e az 5. nap után, Brown esetében ez eddig kapásból 1.2M+, ami minden további nappal 1%-val (70k) nő ), azon kívül, hogy a game check-et se kapja meg a szezonban (400k+/hét), és a fizujának 1/17-ére büntethető már egy preseason meccs kihagyásért is. Azt nem tudom, hogy az ő esetében lenne-e jelentősége annak, hogy ha lekésőbb a szezonkezdet előtt 30 nappal nem jelenik be, akkor nem számít bele a szezon az éveibe.

 8. 8

  Kopi3.14

  Ha ezen megyünk tovább, és Bell idén egy percet sem játszik, akkor az hogy érinti a sapkát

 9. 9

  rlazol

  Csak tippelem, de szerintem mivel szerződés alatt van, a sapkát lényegében nem érinti, max az a 7.040.000 szabadul fel, amit a meccs-csekkeken spórolnak. de mivel az is csak hétről-hétre derül ki, sokra nem mennek vele. Ami pénzt ő büntiként befizet, az kápé, az nem hiszem, hogy befolyásolná a sapkahelyzetet, mert a csapat millió okkal bírságolhat meg egy játékost, ha ez érintené a sapkát, akkor az visszaéléseket szülhetne.

 10. 10

  csak ezt ne

  Köszi az infót.

 11. 11

  Kopi3.14

  Kivéve, hogy a megspórolt pénz elvileg megy a következő évi sapkába.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team