About the author

6 Comments

 1. 1

  Debreceni József

  Bellt többen is a Houstonba vizionálták, remélem igazuk lesz. Esetleg Crabtree NUK mellé, illetve az o-line-t kénytelenek lesznek most már tuningolni minőségi játékosokkal. Cornert a draftról, Jacksont bevinni safetynek és meg is vagyunk?

 2. 2

  Fanyul23

  Már csak egy edzőt kell leakasztani valahonnan az idény kezdetéig és mehet az SB run

 3. 3

  Csabesz20

  Szerintem Hogan sem lenne egy rossz fit a WR3 szerepre. Nem drága, van mellette olyan, játékos, aki leköt több védőt és neki ilyen helyzetekben jön el az ideje.

 4. 4

  Kacsa

  Azert BOB nem annyira rossz edzo. Oke messze nem a legjobb, de a mar bizonyitottan jobbak nemigazan elerhetoek, 0 tapasztalattal meg gondolom nem akarnak senkit kinevezni, ami meg rizikos is. Iden nemvolt a fel csapat serult, be is jutottak a rajatszasba. Oke van hova fejlodnie neki is de nem erzem h o lenne a legnagyobb gondja a csapatnak (meg).

 5. 5

  Fanyul23

  Nem írtam ám komolyan hogy az idény kezdetéig kellene új edző, értelemszerűen nem lesz.
  Az hogy BOB milyen edző, vitatom, mert ezzel a játékosállománnyal sokkal több van a csapatban mint amit ki tud hozni. Ahogy rámutatsz te is, egy jó középszer, vele nem lehet a következő szintre lépni hogy igazi contender csapat legyen. De tőlem maradthat amúgy :)

 6. 6

  Debreceni József

  Kritikusan néztem én is mindig a munkáját, eleg sokszor a pokolba kívántam. HC-nak ennek ellenére jónak tartom csak könyörgöm, keressen már egy normális OC-t és hagyja rá a játékhívásokat?. Ja és egy normális faledzőt se ártana keresni, mondjuk Bostonból vagy Indianapolisból esetleg Nashville-ből elcsábítani egy valag pénzért az ottani edzőt.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team