About the author

2 Comments

 1. 1

  Fetyke

  A sapka tágítását szerintem Waynes-nél kell kezdeni. Sem a rááldozott első kör elejét, sem pedig azt a 9 milliót nem éri meg, amibe az 5. éves opciója kerülne. Ha aláír egy “Alford” nagyságrendű szerződést, akkor ok, maradjon még 3 évig és bizonyítsa, hogy többet ér, ha nem akkor lapát. Az előbbi esetben 6,5 (ha az idei pénzét aláírási bónuszként kapja meg), az utóbbiban pedig 9 millió lenne felszabadítható.
  Én Richardsont és Sendejo-t is megtartanám. Az utóbbit különösen sajnálnám, ha kivágnánk, mert bár nem látványos a játéka, de szerintem a védelem teljesítménye nagyban tőle függ. Viszont a sérülékenysége valóban elgondolkodtató, és egy idő előtti hosszabbítást és szerződés átalakítást tudnék elképzelni.
  Barr megtartására nem látok esélyt, ennyi pénzünk nem lesz csak érzékeny kivágások árán, és valóban nem az igazi posztján játszik évek óta, és így nem az újonc éveiben nyújtott teljesítményt hozza. Inkább a draftról (2-4 kör) kellene egy olyan belső LB, aki jól tud emberezni.
  És az FA piacon nagy mozgolódást nem várok, nincs is miből. A need-eket a draftról és az UDFA-ról kell megoldani. Azt sem bánnám, ha az első 4 körből 3-at a támadófalba húznánk…

 2. 2

  bjeela

  Ne aggódj annyit, meglesz az a csoport harmadik hely. ;) De komolyra fordítva a szót: kemény időszak elé néztek. Ha nem szereztek egy-két rendes falembert, aki képes ajtót nyitni a futóknak, akkor megint csak Cousins marad, amivel tavaly sem mentetek sokra. Pedig ebben a Vikingsben simán benne van egy PO.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team