Connect with us

Hír

Megkezdődött a pénzcsinálás Philadelphiában

Elég mostoha helyzet előtt áll Howie Roseman, a Philadelphia Eagles general managere. Csapata $15,3 milliós mínuszból várja az előttünk álló offseasont, amivel könnyen tudna segíteni egy Nick Foles cut, de miért tenné meg, ha elég jó ellenértéket kaphatna érte csere útján?

 

 

Folest ugyanis hiába cseréli el az Eagles, a cap hitje nem törlődik el a 2019-es szezon hivatalos nyitónapjáig, ami egyben a határideje is annak, amit a csapatok pozitív cap space-szel kell várjanak. Így jobbára a meglévő játékosai szerződését tudja vagy megszűntetni, vagy átalakítani – utóbbi történt a safety Rodney McLeoddal, aki így biztosan marad a 2019-es szezonban.

 

A 28 éves safety 2016-ban került az Eagleshöz, amellyel egy 5 éves, $35 milliós szerződést kötött. Ebből már csak az utolsó kettő lenne hátra, csakhogy McLeod közel $10 milliós cap hittel várta a következő idényt, ami elég sok. Főleg annak tudatában, hogy a harmadik héten elszakította az MCL-jét, így nem tudta segíteni a csapatot a szezon nagy részében, valamint ez kihatással lehet akár a jövőjére is. Kivágásával $5 millió felszabadulna, de ezt inkább egy átstrukturálással érné el Roseman, amiben McLeod is partner volt.

 

Philly az a hely, ahol lenni akarok. Nagyon örülök, hogy ilyen hamar sikerült zöld ágra vergődnünk a vezetőséggel a folytatást illetően, így teljes erőmmel a rehabilitációmra koncentrálhatok. Alig várom, hogy visszatérjek a srácokhoz, és együtt tegyük naggyá a csapatot.

– mondta McLeod.

 

Bár az új cap hitje nem ismert az átalakítás után, az biztossá vált, hogy erre a szezonra marad a csapatban, így az öröme nem véletlen. McLeod már nem először megy bele a szerződése átstrukturálásába, 2017-ben szintén pénzfelszabadítás miatt került erre sor.

 

UPDATE: Roseman $6 milliót alakított át McLeod alapfizetéséből, ami így $1,5 milliórqa csökkent. Összességében majd’ $7,5 milliót szabadított így fel a salary capben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!