About the author

5 Comments

 1. 1

  Fanyul23

  Azert Gurleynal nehogymar fontosabb jatekos legyen a rugo. Ez eros kicsit meg akkor is ha nagyon kellett az elozo korben.

 2. 2

  Tizenkettes

  Nem igazán tudok egyetérteni, bár kérdés, mit jelent, hogy egy játékos fontos egy csapatnak. Adott meccsen, pláne egy SB-on bárki döntő szerepet játszhat, megnyerheti vagy elbukhatja miatta a csapata a meccset. Vinatieri például Super Bowlokat nyert a Patriotsnak, és ugye a rúgók szerzik egy csapat pontjainak igen jelentős részét, tehát mondhatjuk, hogy a rúgók fontosak.
  Annak idején a Patriots-Falcons Super Bowlon nem játszott Gronkowski, de a Patriots nélküle is megnyerte a meccset. Lehetett volna azt mondani, hogy akkor nem is olyan fontos a Patriotsnak a 87-es, de ez nem lett volna igaz. Ugyanebben a szezonban Brady nélkül 3-1-et hozott a Patriots, tehát elvileg TB12 is pótolható volt…

  Értem, hogy Anderson tudja pótolni Gurleyt, de egy rúgó sosem lehet általában fontosabb, mint egy skill player. Zuerlein vagy Hekker hiába tartozik posztja legjobbjai közé, az életben nem fognak annyit érni (mert a posztjuk nem ér annyit), nem lesznek annyira fontosak, mint egy futó, elkapó, irányító, falember vagy CB, még akkor sem, ha mondjuk a punter folyamatosan odaragasztja az ellenfelet az 1 yardos vonalra.

  Valahogy úgy alakult, hogy hiába hiánycikk a jó kicker vagy punter, nem tartják őket túl sokra. Gondolom, ez a helyzet a Ramsnél is.

 3. 3

  Fanyul23

  Velemenyem szerint akkor is a ket eve kozel mvp szintet hozo futomert aggodnek a super bowl elott mint a rugomert, meg ha atlag feletti akkor is.

 4. 4

  Fanyul23

  Szinte barmelyik noname kicker hozza a 40yard kozeli field goalokat. Nem kell ezt tuldramatizalni.
  De vegulis nekem tok mindegy, neked kicker a skill player nekem a RB1/WR2. Egyutt tudok am elni ezzel.

 5. 5

  Fanyul23

  Neked is jo szurkolast este!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team