About the author

10 Comments

 1. 1

  csak ezt ne

  Most mindenki dörzsöli a tenyerét velük kapcsolatban. Én is bízom benne, hogy egy igazi áttörés év jön nekik. Kicsit a tavalyi 49-ers érzés, hogy benne van akármi ebben a csapatban, de ki tudja mit lesznek képesek tényleg kihozni belőle. A csoport most nem tűnik félelmetesnek, de ez majd csak a szezon közben derül ki igazán.

  Mayfieldtől sokat várok, T-Mobilt szerintem el lehet engedni minek padozzon ott, normális kezekben lehet akár kezdő, vagy ténylegesen bevethető Fitzmagic jellegű csere. A Browns meg vigyázzon Mayfieldre és tartsák egészségesen, jó fal , jó plan kell, ő nem hülye, még a hősködéseit kell kicsit visszavenni, és akkor le tudja ő hozni jó eséllyel az idényt sérülés nélkül. Akkor meg elég mögé egy hurkagyurka 0 pénzért.

  Suh nehogy már. Maradjon ahol van. Jamie Collins tavaly magára talált szerintem, néhol már elérte a new englandi szintjét, szerintem őt pont érdemes lenne megtartani. Trent Brown viszont veszélyes deal lesz, ezt mindenki tudja, szerintem kár nekik vele kockáztatni, persze ha bejön nagy segítség lehet, de ki tudja elég motivált lesz-e, vagy szépen besöpri a nagy pénzt, és ellazsálja a szezont. Hoztak egy jó fal edzőt, ez már nagyon ígéretes, adjanak neki pár fiatalt a draftról. Most hosszú távra kellene egy erős fal Mayfield köré, meg olyanok akik utat nyitnak a Chubb-Hunt duónak, már amikor összeáll, de az azért lehet impressziv egy PO-ban mondjuk, mert nyilván ez a cél.

 2. 2

  Kopi3.14

  Az isten mentse a csapatot OBJ primadonnáskodásától!

 3. 3

  Arnold Patsenegger

  A 49ersnél örültek volna ha csak fele ennyi tehetség van a csapatban mint most a Borwnsban ?

  Amúgy Suh az szerintem jó választás lenne mert oké,hogy egy seggfej de akkor is egy állat… És lenne rá pénzük.

 4. 4

  Antal Kovacs

  Igen, de azért Jarvis Landry-vel igen komoly WR duót alkotnának, és Landry biztos dobna a morálján is…

 5. 5

  Cymbee

  Suh 1-2 évre + Jeffery Simmons a draft-ról (főleg így, hogy valószínűleg kicsúszik az első körből). Ha sikerül megegyezni Perrimann-nel, meg Greg Robinson-nal, akkor FA-ról szerintem felesleges hozni WR-t/OT-t (főleg, hogy támadófalba ott vannak a fiatal “titánok” (D.Harrison, A.Corbett). :D Inkább valami minőségi LB-t szerezzenek!

 6. 6

  Kacsa

  Most a Ramsben egeszen jol viselkedett Suh, gondolom az oreg Wade alatt nem nagyon mert arcoskodni.
  Penz van, drafton meg a 17. helyen szerintem boven lehet BPA-zni is, pofas lehet ez a csapat.

 7. 7

  d zoli

  No várjunk csak! Ti most Kurvanagy Brownról beszéltek? Volt szó róla, hogy elmegy?

 8. 8

  d zoli

  A Vasas 1 de inkább 2 évre lemondhat a PO-ról…

 9. 9

  csak ezt ne

  Az igaz, hogy egy seggfej. Hatalmas a respektje, de szerintem amit Donalds mellett összehozott az édeskevés. Volt egy-két, de nem több, jó meccse egyébként én nem láttam akkora számnak. Igaz elfogult vagyok vele szemben.

 10. 10

  csak ezt ne

  Szabad ügynök. Ha nagy pénzt ajánl neki valaki, mi elbúcsúzunk tőle. Nálunk nagyon bírtam, szerintem messze jobb volt, mint ahogy várni lehetett.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team