Connect with us

Hír

Negyedszer, most már határozatlan időre eltiltotta a liga Randy Gregoryt

Randy Gregory újra az eltiltottak listáján. Az NFL ugyanis határozatlan időre elmeszelte a Cowboys passzsiettetőjét tiltott szerek használata miatt. Ez Gregory negyedik eltiltása ugyanazért a vétségért.

Úgy tűnik Gregory egyszerűen nem tud leállni: 2016-ban összesen 14 meccsről volt eltiltva, majd a teljes 2017-es szezont ki kellett ülnie emiatt, nyáron visszakapta játékengedélyét, azonban most ismét elmeszelték, a határozatlan idő pedig azt jelenti, hogy mostantól csak Roger Goodellen múlik, hogy visszatérhet-e a pályára. Már persze saját magán kívül, hiszen neki kell bizonyítania a komisszár előtt, hogy jó útra tért.

Gregorynak jó szezonja volt egyébként, 14 meccsen limitált szerepben 6 sacket szerzett és 37-szer helyezett nyomást az ellenfél irányítóira.

Nnyilvánvalóan nem jó hír ez a Cowboysnak, még ha nem is lehetett feltétlen számolni Gregoryval hosszú távon, de így még fontosabb lesz megkötni a hosszabbítást DeMarcus Lawrence-szel. Másik Cowboys védőfal hír, hogy David Irving is lehet, hogy eltiltást kap, habár ez már nem a Dallas problémája lesz, ugyanis nem fogják újraigazolni a lejáró szerződésű védőfalembert.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!