About the author

6 Comments

 1. 1

  d zoli

  A fiatal McC a 10. szezonjában. :) köszi az elemzést meg a podcastot! Jók vagytok!

 2. 2

  Tibor Fotó

  Igen, a fiatal – 30 éves – JMC – nekem is feltűnt :) Szerintem a Rams slot cornerét túlértékeled. Ami pedig Gilmore slotban való játékának hiányát illeti, a legtöbbet játszotta a Pats CB-ek közül slotban a rájátszásban: rájátszásban 37 slot coverage snapje van Gilmore-nak- JMC-nek van 34, JCJ-nek 27 – és elég impresszíven is dolgozott, a 37 snap alatt 4-szer vették célba lett belőle 0 elkapás és 1 INT. (Köszönet az adatokért Emptynek. )

 3. 3

  Leonidasz007

  Oppsz, még J.C.-n pörögtem. Köszi

 4. 4

  Leonidasz007

  Coleman jó nickel Corner akinek a rájkátszásban szarul megy (illetve a Saints ellen szarul ment). Semmi túlértékelés nincs ebben. Már tavaly is jól játszott és az alapszakaszban idén is. Te hogy értékelnéd Colemant? Gilmore meg kiváló évet nyom és ha bemozgatják slotban is jó votl idén, de alapvetően ő nem egy nickel és kint a helye. Szép a tat de a 4 target az nagyon kicsi minta.

 5. 5

  Arnold Patsenegger

  Jah jó lett volna egy jó Butler de nem volt jó Bulter… Szinte egész évben kritikán aluli volt …

 6. 6

  katonadani

  agh… nem volt különösen jó, de jobb volt, mint aki a helyén játszott, nem véletlenül volt Butler egész szezonban a pályán végig.
  Biztos, hogy nem lett volna rosszabb a Pats Butlerrel az SBn, és jó eséllyel jobb lehetett volna. Nyilván sosem tudjuk meg, de nem tudom már nézni, ahogy ez nem hogy el van engedve Belichicknek, hanem még pozitívumként is van jelölve, hogy jó döntés volt. Nem volt az. Játék szempontból legalábbis. Az, hogy mi volt a háttérben, meg valszleg sosem tudjuk meg.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team