Connect with us

Hír

Thomas Davis: Kicsit ideges vagyok a piac miatt

Thomas Davis 14 szezont húzott le a Carolina Panthersnél, azonban a 15.-et máshol fogja megkezdeni. A csapat arról informálta januárban a linebackert, hogy nem fogja megtartani, így Davis életében először tesztelheti a piacot.

Kicsit ideges vagyok miatta, de várom már. Régóta vagyok már a ligában és megértem, hogy ez csak üzlet. A játékosok nem igazán maradnak ilyen sokáig egy csapatnál. Mióta ez az egész szabadügynök dolog elkezdődött a ’90-es években, azóta az irányítókon kívül nem maradnak a játékosok egy csapatnál karrierjük végéig.

Davis 158 meccsen lépett pályára a Panthersben és 1111 tackle-t, 28 sacket és 13 interceptiont jegyzett, miután 2005-ben az első kör 14. választásával magához láncolta a carolinai csapat.

Először személyesnek vettem a hírt, de nagyjából egy hét után megértettem. Megértettem, hogy ez csak üzlet, úgyhogy már várom, hogy kikerüljek a piacra és megmutassam a többi csapatnak, hogy mire is vagyok képes, mint futballjátékos.

Még mindig ég bennem a tűz, hogy játsszak. Ha visszanézek az előző szezonra, természetesen csapatszinten nem úgy sikerült az év, ahogy akartuk. Személy szerint úgy érzem, hogy még sokat tudok ajánlani a csapatoknak. Az év elején kihagytam négy meccset – mindannyian tudunk a teljesítménynövelős szerekkel kapcsolatos eltiltásról -, és így is több tackle-öm volt és produktívabb voltam négy meccs kihagyással, mint egy évvel korábban 15 meccsen. Szerintem ez önmagában megmutatja, hogy még mindig képes vagyok játszani ezt a sportot. Nagyon várom a következő remek évet, bárki is adjon esélyt nekem.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!