Connect with us

Draft

Triple Coverage #132 – Mock draft 1.0

Beindítjuk a draft szezont! Kijövünk első mock draftunkkal, legalábbis egyelőre annak felével, aztán hamarosan érkezik majd a második fele is. Hány irányító fog elkelni a top16-ban? Mennyire erős ez a védőfal class? Kik a legjobb játékosok idén? Mindenre választ kaptok, ha meghallgatjátok a mai adásunkat.

Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve jó hír, hogy már a Spotifyon is elérhetőek vagyunk! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.

.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Rpi
Rpi
2019-02-07 18:55

De miért nem EDGE-t választottatok a Faconsba? ? Beasley egy Vic(c), más meg nincs, ahogy Reedtől is megszabadultak. Igaz, hogy lesz pénz a FA-re, de Burns mondjuk tök jó lett volna ide.
Grady pedig nagyon remélem, hogy marad..

alatriste
alatriste
2019-02-09 14:05

A S poszt elértéktelenedéséhez:
Ki az NFL 2 legjobb S-je jelenleg? Ha mondanod kell 2 nevet kik lennének. Ha csak a jelenlegi teljesítményt nézzük is, de ha a jövőt akkor nálam mindenképp: Jamal Adams és Derwin James. Adams top5 pick volt Jamesnek pedig annak kellett volna lennie. Vagy legalábbis nem 17. picknek.

A s poszt elértéktelenedése valid, de pont ez a két fiatal srác mutatja meg, hogy ha olyan szintű a tehetség és a játékos mobilitása, akkor simán megérik a top (akár tényleg egészen top-5) picket is.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x