About the author

7 Comments

 1. 1

  csak ezt ne

  Bell Colts, Texans – pénz van mindkettőnél, Bellel ezek szintet léphetnének. Én a helyében ehhez a kettőhöz szívesebben mennék, mint Billshez vagy a Jetshez.

  AB – nehéz ügy. Így se jó, úgy se jó. Ha tippelni kell lenyelik a végén a békát és újra barátok lesznek. Lehet azért, hogy ez egy feszült szitu lesz, és ha egy picit is esik AB teljesítménye várható az állandó balhé. Ide minden csapat jó lehet, ahol nem fakezű a QB van pénzük és idegük egy hisztis sztárhoz.

  Foles, ahol gyengusz HC oda felesleges vinni. A Jags no. Nincs pénz, nincs elkapó, nincs edző, ez egy elég reménytelen csapat. A legjobb lenne Cam helyett egy év, ha mérsékelni tudják az igényeket. Foles tud top 10-es irányító lenni, ez már bizonyított ténynek látom. Én a Panthers keretében látok annyit, mint az Eagles tavalyi keretében.

  Flacco messze nem ugyanaz. Ő már egy ilyen Cutler féle Savanyú Jóska lesz. Ez az elvileg jó, de gyakorlatilag szar. Remélem megy a Dolphinshoz, vagy a Jaguarshoz.

  Teddy nem megítélhető. Igazán jó éve még nem volt. De a sérülése előtt már megfelelő kezdett lenni. A Redskins tehetne egy próbát vele, nagy a kockázat, de egyet melléhúznak a drafton, aztán meglátják.

  Ha van egy csepp eszük a Cardinals kicserél az 1/1-ről idén. A Cardinals sorban szerzi meg a Falcons védőit már piacnyitás előtt, szerintem hagyhatják simán Bosát, ha van kérő a cetlijükre. És lesz.

  Azt várom, hogy legalább három irányító lesz az első körben.

 2. 2

  katonadani

  “Én a Panthers keretében látok annyit, mint az Eagles tavalyi keretében.”

  waaaat? :O nincs pass rusher, nincs safety és az OL is jóval gyengébb. Plusz Olsen is már kifelé lóg talán.

 3. 3

  katonadani

  +1 jóslat:
  11 védőfalember kel el az első körben (pass rushereket akit talán LBnek listáznak is ideveszem), azaz az első kör harmada védőfalember lesz
  Név szerint
  – Nick Bosa
  – Josh Allen
  – Brian Burns
  – Clelin Ferrell
  – Jachai Polite
  – Montez Sweat
  – Quinnen Williams
  – Ed Oliver
  – Rashan Gary
  – Jeffery Simmons
  – Christian Wilkins

 4. 4

  bjeela

  Azért annyiban van némi igazsága, hogy amíg ment a szekér az egészséges Cammal, addig nagyon mutatós volt ez a banda.

 5. 5

  csak ezt ne

  Na jó miattad írtam így, valójában erősebbnek gondolom őket, mint ahogy az Eagles kinézett Foles előtt. Foles szerintem ezt a csapatot is elvinné a 2. körig legalább.

 6. 6

  4Dchess

  A drafton szerintetek hány TE mehet ki az első körben? A legtöbb mock draftban Hockenson és Fant is kimegy a kör vége előtt, de láttam olyat is ahol Irv Smith még becsúszik az utolsó pickek egyikén.

 7. 7

  katonadani

  szerintem Smith inkább második kör, szóval én kettőre tippelek

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team