About the author

3 Comments

 1. 1

  ZERO_L

  Bármennyire nem kulcsfontosságú a mélységi célpont a Pats O#ben, én Brownt nem tudnám benthagyni. Fanttel sincs nagy próbléma, adná magát (ha marad Gronk akkor is), de a Sooners WR-ben nagyobb game changer potenciált látok.

  És ha már Brown, Brownsba a mélységi célpont hiányát említettétek, akkor Mayfield régi cimborája nem lenne sokkal egyértelműbb pick? A kettejük kapcsolata szerintem olyan plusz amit nem lehet számszerűsíteni ezért Dorseyék helyében nálam tuti ő lenne a nr1 WR a classban.

 2. 2

  katonadani

  Brownsnál mélységi célpontnak ott van Callaway, azért neki is ez a fortéja leginkább. Metcalfben én egy true No1 WR-t látok, ami viszont nincs a Brownsnál.

  Nagyon bírom Brownt is, most a sérülése nem segít rajta sajnos

 3. 3

  ZERO_L

  Ez oké, de Brownnak Mayfield mellett szinte nulla az esélye hogy bust legyen. Metcalfnak még nem néztem után, de gyanítom nem akkor tehetséga mint pl anno Mike Evans, akivel szinte biztosan nem lehetett mellé lőni.

  Bármennyire volt oké szezonja Callawaynek azért Brown sokkal de sokkal magasabb szintet képvisel. Callaway még így is el játszogathat WR3 szerepkörben.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team