Connect with us

Hír

Úgy tűnik Sanders napjai meg vannak számlálva Denverben

Emmanuel Sanders decemberben elszakította az achillesét, és könnyen lehet, hogy az elkapó többet nem lép pályára a Denver Broncos színeiben.

Sanders egy tweetben fejezte ki, hogy nem fog belemenni fizetéscsökkentésbe vagy a szerződése átalakításába, ha esetleg erre kérné a csapata. Ez pedig jelenti, hogy meg vannak számlálva a napjai Denverben. Jövőre, szerződése utolsó évében 12,94 millió dollárral terhelné a fizetési sapkát és a Broncos a kivágásával $10,25 milliót spórolna. Március 12-ig kellene dönteniük, ugyanis akkor van egy $1,5 milliós bónusza Sandersnek, így értelemszerűen ha ki szeretnék vágni, érdemes ez előtte megtenni.

31 évesen, egy decemberi achilles-szakadással lehet nem tart rá igényt a Broncos, főleg hogy Sanders minden bizonnyal nem épül majd fel a szezon kezdetére. Tavaly is spekuláltak már a csapat háza táján, hogy elengednék az elkapót – Demaryius Thomast el is cserélték -, épp ezért draftoltak tavaly két WR-t is különböző skill settel.

Sanders tavaly 12 meccsen 71 elkapást, 868 yardot és 4 TD-t jegyzett, de futott és passzolt is egy hatpontost. Case Keenum kedvenc célpontja volt, az irányítóváltás pedig szintén lehet, hogy nem kedvez majd a jövőjének.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!