About the author

8 Comments

 1. 1

  Urlacher

  Imádom a cikkeid, így tovább. Ez is remek lett.

 2. 2

  Debreceni József

  Ditka azt nyilatkozta nemrég ha tehetné egy dolgot biztosan megváltoztatna a múltjában: azt a TD-t Paytonnak adná.

 3. 3

  kitalaltnev

  A felejthető végeredményű tippelgetés után végre azzal foglalatoskodol ? ami a legjobban megy neked, köszi szépen Jarred! ?

 4. 4

  bjeela

  Ugyanezt mondta Perry is. Nagyjából az egész csapat értetlenül állt Ditka döntése után. Az a meccs rommá volt nyerve, a Pats úgy nézett ki, mint egy gúzsba kötött nyomorult, erre Ditka ráment az 100000%-.os TD-re Perryvel, ahelyett, hogy hálát rebegve az elmúlt évekért odaadta volna a kicsit indiszponált Paytonnak a lehetőséget. Szégyen…

 5. 5

  Tizenkettes

  Ez a Ditka-féle “ha tehetném” nyilatkozat egy lószar. Ez egy hideg fejjel meghozott aljas döntés volt, nem pedig a dolgok túlgondolása, mint mondjuk 4 éve Pete Carroll döntése, hogy 1 yardon passzt hív, nem pedig Lynchet futtatja. Ditka úgy állította be az egészet, mintha a meccs hevében született döntés lett volna, hogy nem Paytonnak adja a labdát. Szarházi.

 6. 6

  Jarred

  Hát igen, a múlthoz egy “kicsit” jobban értek mint a jövőhöz.

 7. 7

  Jarred

  Valóban nehéz megbocsátani neki ezt, de azért én nem bánnék vele ilyen szigorúan. Én nem hiszek abban, hogy Paytontól akarta volna elvenni a lehetőséget. Nyilván csak ő tudja biztosan mi járt akkor a fejében, de elég nehéz lenne nekem elhinnem, hogy szándékosan Paytonnal akart kiszúrni. Sokkal inkább el tudom képzelni azt, hogy nem gondolt bele, mit jelentene Paytonnak az a TD, és emiatt hozott ilyen döntést.

 8. 8

  kitalaltnev

  Remekül. Sőt, a jelenben is jól teljesítesz bizonyára. ? Én időnként abban is kihagyok, szakmailag meg pláne van sok-sok bepótolnivalóm…

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team