About the author

11 Comments

 1. 1

  kitalaltnev

  Pocsék jellemvonásokkal “megáldott” figura, de nem (volt) rossz játékos. Apróért még elvihetik sztem.

 2. 2

  ahanem

  majd BB megjavítja, úgyis elkél az LB

 3. 3

  conspiracy theory

  Milyen veszélyt? Kap egy szerződést 0 közeli garantálttal és ennyi. Onnantól aztán nem sok kockázata van a csapatnak.

 4. Pingback: Free Agency Tracker 2019 | Fűzővel kifelé!

 5. 4

  FranDanZidane

  Ki fogja elvinni ezt a semmirekellőt? Nem tudom, hogy miért vállalná fel bármelyik franchise azt a permanens veszélyt, amit ő tud “nyújtani”.

 6. 5

  csak ezt ne

  Egész pontosan egy rémisztő barom. Nagyon remélem többet nem kell nézni a “játékát”. Egy időzített bomba volt mindig, hogy nem kattan-e be valamikor, mert akkor tényleg bármi jöhetett tőle. Szerintem Lewis is félt tőle azért maradt a csapatnál eddig is. Ha nem lenne egy totálisan kontroll nélküli idióta, akár remek játékos is válhatott volna belőle ez tény, de ettől a körülménytől aligha lehet eltekinteni. Szerintem nincs épeszű ember, akinek hiányzik az öltözőjéből. Úgy látom már Suhért sincs öldöklő harc, pedig ő jóval kiemelkedőbb tehetség.

 7. 6

  kitalaltnev

  Kemény szavak, lehet. Személyesen nem ismerem. ?
  Ugyanakkor ez a szent liga is sokmindent elbír, így még egy Burfictet is, a nő- és gyermekverő kiválóságok mellett, de Kaepet már nem.

 8. 7

  Bujdy

  Ismét igazolódott a relativitás elmélet! :)
  Suh nem is alattomos ha Burficthez viszonyítjuk…

 9. 8

  csak ezt ne

  Lehet, hogy igazad lesz, és így is begyűjti valaki, de kivételesen nem lennék meglepve, ha nem. Komolyan már a Bennett a Patsben cserén is csodálkozom, ő se mindig egy tudatosság bajnok, de ez a Burflict gyerek, ez egy időzített bomba.

  Már majdnem összehozott a csapat, nem kis mértékben Burflict pár parádés megmozdulásával egy ezer éve esedékes PO győzelmet, ráadásul a Steelers ellen, és erre, szándékosan és tök feleslegesen leüti AB-t, aki már nem kapta el a labdát, amivel ha jól emlékszem vége is lett volna a meccsnek. Nem akartam elhinni, hogy ezután se rúgták ki.

 10. 9

  kitalaltnev

  Raiders…

 11. 10

  csak ezt ne

  Olvastam, ezen mondjuk jót röhögtem. AB vajon, hogy gondolja, meglesz a max respect az öltözőben, meg az edzéseken, amire olyan kényes? Nice move…

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team