Connect with us

Hír

A Beckham-trade óta nem beszél unokája a Giants tulajával

John Mara, a Giants társtulajdonosa a tulajdonosi találkozó alkalmával megszólalt az Odell Beckham csere kapcsán. Beszélt arról, hogy milyen nehéz volt meghozni a döntést szakmailag…

Dave Gettlemannel sokat beszéltünk a cseréről. Amikor a Browns megtette végső ajánlatát, tudni akartam, hogy ő és Pat Shurmur mindketten ezt akarják? Biztosak benne? Teljesen biztosak? És még így is sokat kellett gondolkodjak rajta. Aztán visszahívtam egy kicsit később. Egy vonakodó OK-t adtam.

… és emberileg is:

Nagyon vegyes érzéseim voltak a dolog kapcsán, mert kedvelem a srácot. Komolyan. Van két unokám, akik nagyon sírtak, mikor elmondtam nekik, hogy elcseréltük… egyikük még mindig nem beszél velem. Mindketten azt mondták, hogy Browns szurkolók lesznek jövőre. Ekkora hatással van mindenkire Odell. Ők hét évesek és istenként tekintenek rá. Személy szerint kedveltem őt emberként. Más, mint a többiek, de nem egy rossz gyerek.

Mara elmondta azt is, hogy nem lesz egyszerű Odell Beckhamet más mezben látni. A csapat másik tulajdonosa Steve Tisch is arról beszélt, hogy élete egyik legnehezebb döntése volt ezt meglépni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!