Connect with us

Hír

A Chiefs kivágja Justin Houstont

A Kansas City Chiefs megpróbálja elcserélni Justin Houstont, de amennyiben ez nem sikerül, akkor ki fogja vágni a szebb napokat is megélt passzsiettetőt. Ezzel a lépéssel 14 millió dollárt spórolna a csapat.

 

 

Houston egy elképesztően jó EDGE-játékos volt karrierje elején. A 3. körös védő újoncként 5,5 sacket szerzett, majd jött egy hároméves periódus, amikor 43 meccsen 43 sacket jegyzett. 2015-ben franchise taget tett rá a csapat, majd rögtön adott neki egy 6 éves, 101 millió dolláros szerződést. Ettől a ponttól kezdve Houston életét megkeserítették a sérülések.

 

A következő négy szezonban a lehetséges 64 meccsből csak 43-an lépett pályára, sokszor ráadásul nem is volt 100 százalékos. A számai így sem voltak rosszak, 43 mérkőzésen csak 30 sacket szerzett, de a rengeteg kihagyott találkozó miatt így sem ért meg évi 16,8 millió dollárt a Chiefnek.

 

A 30 éves játékosnak még 2 éves szerződése van, ha sikerülne elcserélni, akkor új csapatában 15,25 és 17 millió dollárt keresne ez idő alatt. Ennyit egyértelműen nem ér, így valószínűtlen, hogy a Chiefs el tudná boltolni. Houston egyébként még mindig egy jó kis játékos, 8-10 milliót jó eséllyel kiharcolhatna magának a piacon.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!