Connect with us

Hír

A Dolphins megpróbálta megszerezni Staffordot

A Dolphinsnak jelenleg nincs franchise irányítója és a jelek szerint nem is lesz legalább a 2019-es draftig. A csapat úgy tűnik, tankol a jövő évre, azonban tavaly még teljesen más volt az elképzelés. A 2018-as szezon előtt ugyanis bepróbálkoztak a Lionsnél, hogy megszerezzék Matt Staffordot.

A Miami Herald információi szerint az akkori főedző, Adam Gase megkereste az újonnan kinevezett Matt Patriciát, hogy megérdeklődje, van-e esély egy ilyen cserére, és ha igen, mennyibe kerülne a korábbi 1/1-es quarterback. Gase és Patricia jó barátok, a Lions edzője pedig újonnan érkezett a csapathoz, így feltételezhető volt, hogy nem feltétlen ragaszkodik Staffordhoz, ellenben sok mindent megtenne a csapat erősítése érdekében.

A csere nyilvánvalóan nem jött létre és állítólag ajánlattevésig sem jutottak a felek, hiszen a Lions kizárta Stafford elcserélését. Így a Dolphinsnál jött még egy szegény esztendő Ryan Tannehillel, majd eltávolították mind az irányítót, mind a főedzőt posztjáról, és elkezdték a teljes újjáépítést.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!