Connect with us

Hír

A Giants elcserélné Olivier Vernont

A Giants 2016-ban három nagy igazolást hajtott végre a holtszezonban, és lehet, hogy a következő idényre már csak egy marad közülük a keretben. Damon Harrison már Detroitban játszik, Olivier Vernont pedig állítólag elcserélné a csapat, hiszen nem ér fel a teljesítménye a következő két évben neki járó évi $19,5 milliós árcédulához. (A harmadik játékos egyébként Janoris Jenkins.)

Jelenleg Vernon a harmadik legjobban fizetett pass rusher Von Miller és Khalil Mack mögött, de teljesítménye ezt nem támasztja alá. Az utóbbi három évben összesen 22 sacket jegyzett, de kilenc meccset kihagyott sérülés miatt. A szerződését még az előző rezsim kötötte és a Giants egyre többet játszik 3-4-es rendszerben, amibe nem igazán illik Vernon.

A Giants $11,5 milliót takaríthat meg az elküldésével (akár cut, akár trade formában), de szeretne Gettleman valamilyen ellenértéket a pass rusherért. Ez viszont nem feltétlen következik be, ebben az esetben pedig ki is vágná őt a New York-i alakulat.

A csere minden bizonnyal kizárt a Jets részéről (nem szoktak egymással cserélni), azonban a város zöld felén már pár éve is nagyon sokra tartották Vernont, a pass rusher pedig óriási need, így őket felírhatjuk a potenciális érdeklődők közé.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!