Connect with us

Hír

A Patsnél azt remélhetik, hogy Flowers követi Hightower és McCourty példáját

A Patriots nem használta idén a franchise taget, úgyhogy mind a 17 lejáró szerződésű játékosa jelen állapotok szerint teszteli majd a piacot. A legnagyobb név természetesen a passzsiettető Trey Flowers és ugyan egy minimális esély van rá, hogy megállapodnak a felek egy hosszútávú szerződésben március 13-ig, ez elég valószínűtlennek tűnik. Ezzel pedig Flowers lesz az egyik legkelendőbb szabadügynök idén.

A Patriots szempontjából ismerős a helyzet. Két éve Dont’a Hightower, négy éve Devin McCourty esetében ugyanez volt a felállás. Mindkettőjüknek engedte Belichick, hogy tesztelje a piacot, majd végül mindketten visszatértek New Englandbe.

McCourty iránt többen is komolyan érdeklődtek – például az Eagles -, de a safety megadta a lehetőséget az őt draftoló Patriotsnak, hogy a legjobbhoz hasonló ajánlattal visszaszerezzék a szolgálatait. A Patriots meg is tette és öt évre $47,5 millióért újraigazolta DMC-t. Hightower esetében kicsit tovább tartott a dolog, 11 nap után lett elege a piacból és a tárgyalgatásokból, majd egy négy éves, $35,5 milliós szerződést írt alá a Patriotsszal.

Most Trey Flowers kerül ilyen helyzetbe, bár nála talán nehezebb elképzelni, hogy visszatérjen, ugyanis egyértelműen az első számú szabadügynök pass rusher lesz a piacon és sokan fognak sorba állni a 25 éves játékos szolgálataiért. Azt persze tegyük hozzá, hogy a draft tele lesz fiatal (és olcsó) pass rusherekkel, ami akár ronthatja is Flowers helyzetét, de olyan sokan keresnek a védőfal szélére játékost, hogy minden bizonnyal hatalmas szerződést fog leakasztani a piacon Flowers. Aztán majd kiderül, hogy a Patriots tudja-e, illetve akarja-e tartani ezt az ajánlatot.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!