Connect with us

Hír

A semmiből visszavonult a Saints centere

Nem várt csapás érte a New Orleans Saints csapatát azzal, hogy Max Unger váratlanul bejelentette visszavonulását. A 32 éves center 10 szezon után akasztja szögre a sisakot.

Unger még az emlékezetes Jimmy Graham-csere által került a Saintshez, ami Paytonéknak egy A+-os húzás volt utólag visszanézve. Már csak azért is, mert a veterán falember azóta egy meccset hagyott csak ki a Saintsben, valamint írd és mond 4 büntetést kapott miatta az offense négy szezon alatt, egészen elképesztő. Hogy mi lehetett a pontos indíték a tette mögött, azt nem lehet tudni, de Super Bowl győztes, All-Pro és Pro Bowler is volt pályafutása során, és 10 év keményen meg tudja terhelni az ember testét a támdófalban, ami elegendő indok lehet egy visszavonulásra.

A Saints már a visszavonult listára helyezte a centert, ami közel $7 milliót szabadított fel a csapat fizetési keretében, hiszen Unger szerződése még egy évre érvényes volt. Viszont a Super Bowl álmok érdekében muszáj lesz pótolnia őt a csapatnak, ami nem lesz egyszerű. A legjobb szabadügynök centerek már elkeltek, Mickey Loomisnak pedig mindössze egy draftpickje van az első 167 választás közül, méghozzá a 62. helyen. Nem kizárt, hogy ott találja meg az új centerét a csapat, de kérdés, hogy Unger szintjére fel tud-e majd érni a jövőben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!