About the author

7 Comments

 1. 1

  DrBaji Mihály

  Amendola vissza a Patsbe? Mennyire reális szerintetek?

 2. 2

  Hurrá Torpedó

  Brian Foles?
  Annyira kell az iranyito, hogy a HC gyorsan nevet valtott, es fiava fogadta Nicket, vagy mi a pek? Vagy a Foles hype miatt a geped minden F-fel kezdodo szot autocorrectel?

 3. 3

  d zoli

  A Pats way lényege, hogy a vízióval rendelkező edző teljhatalommal, nyugisan építkezhet. Csillió év alatt megismert scoutokkal, elemzőkkel. A tojásfoci legnagyobb játékos zsenijére támaszkodva. Úgy, hogy a tulaj, az edzők és a játékosok nem kételkednek, és mindent lenyelve teszik a dolgukat.

  Öö
  Nem tűnik exportálhatónak

  Lazán kapcsolódik.

  Sok játékosnak ajánlom figyelmébe Michelt. Mind a 6 PO touchdown után úgy ünnepelt, hogy eldobta a labdát és ment pacsizni. Ez is a Pats way. Seattleben meg koreográfia tánc járja…

 4. 4

  Andras Daroczy

  Nagyon nem tetszett , hogy annyi embert elvitt magával, tudom nem hangzik jól de remélem ez a Flores és tsai , csak egy hullócsilag lesz az Nfl történelmében.

 5. 5

  tipprusher

  A tavalyi drafton mikor a 9. választással húzhatott a 9ers és Minkah bent voltam, örjöngtem, tapsoltam, a kedvencem meglesz. Aztán lefagyott az a bizonyos mosoly. Nem akartam elhinni..

 6. 6

  FitzMagic

  Nem igazan kovetem oket, de jelenleg ugy tunik, hogy egy legalabb olyan jo jatekost huztatok fontosabb posztra, nem? Igazan nincs ok szomorkodni :)

 7. 7

  tipprusher

  Nem is mondtam hogy McG rossz lenne, csak nagyon szerettem volna Minkat nálunk látni. :) Mindkét pick hiány volt szerintem, mert amit a secondery művel..

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team