Connect with us

Hír

Alex Collinst letartóztatták, majd ki is vágták

Alex Collinst pénteken reggel tartóztatták le egy autóbalesetet követően, majd a Ravens ki is vágta a tavaly csalódást keltő és kezdő pozícióját elvesztő futót. Collins autója nagyjából egy mérfölddel a csapat Owings Mills-i létesítményétől csapódott bele egy fába, ennek kapcsán tartóztatták le a helyi erők. A játékosnál egy lőfegyvert és 10 gramm marihuánát találtak, terjesztés szándéka miatt is vádat emeltek ellene.

Collinsnak RFA státusza volt a Ravensnél, és egyáltalán nem volt biztos, hogy tendereli, azaz megtartja őt a csapat, ez pedig egyértelművé tette a döntést és a Ravens ahelyett, hogy megvárta volna a piac nyitását és szerződése lejártát, inkább egy biztos üzenetet küldött a külvilág felé, hogy nem hogy nem tartják meg a futót, de ki is vágják. Így Collinsra már most lecsaphat elméletben bármelyik csapat és nem kell várniuk a március 13-i piacnyitásig.

Collinst a Seahawks draftolta 2016-ban az ötödik körben, majd egy évvel később az előszezon végén kivágták. A Ravens igazolta le, jól is játszott, abban az évben 973 futott yarddal csapata legjobbja lett, viszont tavaly kevésbé volt sikeres, 411 yardot kapirgált össze 10 meccs alatt, majd megsérült, Gus Edwards pedig átvette a helyét.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!