Connect with us

Hír

Andre Johnson GM-nek állna

Andre Johnson 1.012 elkapást, 13.597 yardot és 64 TD-t ért el 12 éves texansos karrierje során és még összeszedett 50 elkapást, 588 yardot és 6 TD-t abba a két évben, amit máshol töltött. Kétségkívül elképesztően sikeres futballkarriert tudhat magáénak. Most pedig a front office-ban próbálna szerencsét.

Johnson a 2016-os szezon után vonult vissza, most pedig a főedző Bill O’Brien és a general manager Brian Gaine különleges tanácsadójaként csatlakozik a Texans stábjához. Johnson arról is beszélt a Texas Sports Hall of Fame-be való beiktatásakor, hogy dédelget geneal manageri álmokat.

Most tanulom a futball üzleti részét. Egyszer szeretnék general manager lenni, vagy menedzselni egy csapatot. Szeretnék minden tőlem telhetőt megtenni, hogy a Texanst története első Super Bowljához juttassam.

Johnson elmondta azt is, hogy élete első Pro Bowlján, mikor odahívták a csapatfotóhoz, valaki megkérdezte, hogy “ki a fene jutott be a Texanstól”? Ez pedig mindig motiválta őt. Az új, kicsi houston franchise-t pedig miután játékosként nem sikerült Super Bowlhoz juttatnia, most más módot keres arra, hogy ezt valóra válthassa.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!