Connect with us

Hír

Az AAF-ből lopná a Broncos az új onside kick szabályt

A Denver Broncos csapata olyan szabálymódosítási javaslatot terjesztett elő, amelyik az onside kickeket változtatná meg és az AAF-hez nagyon hasonló rendszert hozna létre.

A Broncos azt javasolja, hogy minden csapat meccsenként egyszer a negyedik negyedben végrehajthasson a pontszerzése után egy negyedik és 15 szituációt, és ha ez sikerül, akkor ismét ő támadhasson. Ha sikerül, akkor a saját 35 yardosáról indulhatna a csapat, ha pedig nem, akkor az ellenfél is a saját 35 yardosáról indulna.

Mindeközben a Chiefs előterjesztette a hosszabbítás megváltoztatására irányuló szabályt, ráadásul több infót is megtudtunk erről. Egyrészt az előszezonban teljesen eltörölnék a hosszabbításokat, másrészt az alapszakaszban és a rájátszásban mindkét csapatnak lenne joga egyszer támadni – akkor is, ha az első csapat TD-t szerez -, harmadrészt pedig eltörölnék a pénzfeldobást a hosszabbításban, ehelyett az a csapat választhatna, amelyik a kezdőrúgás előtt nyerte a pénzfeldobást.

Ezen kívül több szabálymódosítást is tárgyalni fognak a csapatok, például a visszanézhetőséggel kapcsolatban is. A Redskins azt javasolja, hogy minden egyes játék visszanézhető legyen – de valószínűleg inkább a versenybizottság által javasolt verzió valamilyen formáját fogadhatják majd el a csapatok.

A tulajdonosok még ebben a hónapban találkoznak, hogy többek közt ezeket a szabályváltoztatási javaslatokat is megvitassák. Az elfogadásukhoz 24 megerősítő szavazat szükséges.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!