Connect with us

Hír

Beasley 20 millió garantáltat akar

A tavalyi szezon elején a Cowboysnak rendesen voltak gondjai az elkapókkal. A helyzet javult Cooper érkezésével, de azért azt beláthatjuk, hogy mögé kellenek még célpontok. Itt jön képbe Cole Beasley, akinek a következő idényre nincs szerződése és most azon ment a vita, hogy mennyit szeretne.

A Cowboys is szeretné visszaigazolni elkapóját, aki a 2018-as szezont 672 yarddal és 3 TD-vel zárta. Beasley-ről felreppent a hír, hogy mennyit szeretne kapni, amiből twitteren lett is egy kis félreértés. Clarence E. Hill, a Star Telegram egyik szerkesztője úgy értette, hogy a WR évi 20 milliót szeretne. Ezen ki is akadt a fent említett közösségi médián, hogy ez irányító fizetés és maximum Odell Beckham Jr. kaphatná meg.

Beasley azonban jelezte Hillnek, hogy a 20 millió dollár nem az éves fizetésre, hanem a garantált tartalomra vonatkozik. Ennyi garantáltat egyébként mindössze 23 elkapó kapott a ligában.

A tárgyalások folynak tovább a két fél között, ha a Cowboys nem fizeti meg Beasley árát, akkor majd keres magának március közepétől új csapatot a veterán elkapó.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!