About the author

14 Comments

 1. 1

  katonadani

  harmadik safetynek elmegy, de semmi extra

 2. 2

  Pizsama

  Én nem így látom. Nyilván a Ravens és a Broncos is max. egy bridge QB-nak szánta volna, tehát amint hoztak volna franchise QB-t, ő 1 év után mehetett volna a levesbe. Ehhez képest egy konferenciabajnok csapathoz szerződni jobb opciónak tűnhet. Bridgewater sem véletlenül döntött úgy, hogy inkább a Saints-nél marad.

 3. 3

  Fetyke

  Ha egészséges tud maradni, akkor több ő annál. Csak figyeld meg, hogy majd csupán a helyezkedésével mennyit segít be a CB-nek, és mekkorát húz a passz elleni védekezéseteken.

 4. 4

  conspiracy theory

  1 év múlva is legalább ugyanannyi csapatnak kell majd irányító, mint most.
  Pl. lehet, hogy pénzügyileg jobb ajánlatokban bízik, vagy valójában már valakivel meg is egyezett, de csak jövőre férne be a cap alá.

 5. 5

  Kopi3.14

  A Ravensnek van franchise QB-ja. Oda azért is lett volna furcsa ha mégse válik be a project, akkor pont Bortles lenne aki tudna passzolni?

 6. 6

  reszelo.aladar

  Alex Moran óta tudjuk, hogy csere QB-nak lenni mennyire nagy királyság. Meg itt még fizetnek is érte. Amúgy meg ki tudja, egy jó edzővel még fejlődhet is.

 7. 7

  vabu

  Dani, mi a véleményed Sendejo leigazolásáról?

 8. 8

  csak ezt ne

  Nyilván ezeket az állítólaggal kezdődő mondatokat nem szabad teljesen elhinni, de ha tényleg volt olyan hely, ahol a kezdő irányító helyért is versenyben lehetett volna, és ő szépen elballagott cserének, ezzel pontosan pozicionálta magát, azaz csere QB most, és az is marad nagy valószínűséggel. Nyilván az eddig mutatott játéka is ezt támasztotta alá, de voltak olyan hangok, hogy egy jobb szakmai stábbal nagyot léphetne előre. Ez a választása most azt mutatja, kösz ne, pár millió csereként, egy fiatal QB mögött elüldögélek évi pár millióért akár 10 évig is, ha szerencsém lesz pályára is alig lépek.

 9. 9

  Antal Kovacs

  Azok is mennek már mostanság HC-nek, akik McVay-el akár együtt is várták a repülőt valamikor.. Ha pedig QB voltál a rendszerében… Ez nagyon is tudatos karrier építés kérem! :D

 10. 10

  csak ezt ne

  Szerintem jövőre jobb lesz a draft felhozatal, de nem is ez a lényeg. Hanem ezzel a döntéssel pozicionálta magát cserének. Aki csere az akkor áll be, ha megsérül az első irányító, vajmi ritkán hívnak csere irányítót első számúnak, ha már volt kezdő és aztán csere QB lett. Akkor csereként gondolnak rá.

  Foles se mehetett volna sehová kezdőnek, ha a sors szeszélye folytán nem kerül be a Philly kezdőbe. Bortles jövőre nem lesz opció sem, ha végigpadozza az évet. Melyik GM áll majd a tulaj elé, hogy főnök itt a tuti tippem, akivel megtöltjük a stadiont, a nagyszerű Bortles Béla. Szóval Fitzmagic az egyetlen aki képes folyamatosan gumizni a csere és a kezdő között, ha kezdőből elmész cserének önként – szerintem – beárazod magad.

 11. 11

  atis123Juve

  Ezzel a nem lehet, mozogni résszel vitatkoznék. A bridge Qb-k mind ilyenek. Hoyer, McCown, stb. Aki csak alulról is karcolja a kezdőszintet, az talál magának helyet valahol. Simán lehet, hogy McVay-től tanul valamit, arról nem beszélve hogy a Rams bajnok esélyes, lehet, hogy lepottyan neki egy gyűrű. Franchise QB nem igen lesz már belőle soha, de lehet-e tanul annyit a rendszerből, hogy a kezdő szintet megüti később.

 12. 12

  csak ezt ne

  “…s volt olyan is, aki versenyeztette volna a kezdőért…” Az egész hozzászólásom erre a tagmondatra irányult.

 13. 13

  conspiracy theory

  Mint írtam, simán lehet, hogy valakivel már megegyezett 2020-ra. Addig meg pl. egy backup qb poszt ideálisabb, mint egy szar fal mögött összetöretnie magát.
  A draft meg szerintem továbbra is egy jó nagy lutri – beleértve a qb class-t is -, ahol az elején talán kisebb eséllyel húzol bust-ot.

  Dehát, legkésőbb jövőre möglássuk. ;)

 14. Pingback: Free Agency Tracker 2019 | Fűzővel kifelé!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team