Connect with us

Hír

BREAKING: Antonio Brownt a Billsbe cseréli a Steelers – vagy mégsem?

Ian Rapoport információi szerint a Pittsburgh Steelers a Buffalo Billshez cseréli Antonio Brownt! A Billsről eddig nem nagyon lehetett sejteni, hogy akarja Brownt, de ami még furább, egy olyan franchise-hoz került Mr. Big Chest, ahol azért nem indul olyan vérmes reményekkel egy Super Bowl gyűrűért.

UPDATE: Adam Schefter arról számol be, hogy valószínűtlen, hogy összejön a Brown-Bills trade.

A Steelers ezzel gyakorlatilag bemutatott Brownnak, mert mégiscsak egy olyan csoportba küldte az elkapót, ahol ott van a Patriots, Bradyéket pedig még Brownnal sem lesz egyszerű megcsípni. Másik nagy kérdés, hogy az elit receiver mit fog majd kezdeni a kialakult helyzettel, mert világosan leszögezte, hogy neki nem feltétlenül kell már fociznia ahhoz, hogy boldoguljon, a Bills pedig egyelőre nem néz ki annak a környezetnek, ahol valóban meg fogja találni a helyét.

Brown mindeközben fake newsnak nevezte a hírt, Vic Carucci információi szerint pedig ugyan érdeklődik a Bills, még nem ütöttek nyélbe üzletet és olyat is hallott, hogy valószínűtlen, hogy összejön a csere a két fél között. Könnyen lehet, hogy Brown tesz keresztbe az egésznek, ugyanis új szerződést szeretne és nem lenne meglepő, ha Buffalo nem felelne meg következő lakhelyének.

UPDATE: Adam Schefter arról számol be, hogy valószínűtlen, hogy összejön a Brown-Bills trade.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!