About the author

17 Comments

 1. 1

  Arnold Patsenegger

  Amúgy a Colts miért nem szerzi meg Suh-t ?
  Pénzük lenne rá.

 2. 2

  Fetyke

  Nyilván azért, amiért a Rams sem tartotta meg. Suh már rég nem olyan jó játékos, hogy nagy pénzt adjon neki bárki is. Gondolom ezt ő még nem akarja belátni.
  Őszintén szólva én már a Rams-t sem igazán értettem tavaly.

 3. 3

  István_Szamos

  1.) Ballard nem költ. Ha úgy tetszik smucig.
  2.) Suh nem biztos hogy illik a Colts vállalati kultúrájába
  3.) Mégis könnyen kiköthet a Coltsban ha az FA vége felé még nem talál magának csapatot és meg tudnak egyezni egy jó összegben. (kétlem)

 4. 4

  Arnold Patsenegger

  Azért nem olyan rossz , stabil kezdő sőt azért még van a tankban pár jó év.
  Egyszerűen nem szabad túlfizetni, ki kell várni… Eddig nagyon nagy a csend körülötte. De a Colts helyében én simán vinném. Max 2 éves szerződést adnék neki.

 5. 5

  Arnold Patsenegger

  BB -re is mindíg azt mondják,hogy smucig meg, hogy mindenkit lehúz. Ballard is megfogja fizetni azt akit kell, vagy meg akar szerezni. Meg amúgy is a fizetési sapkát el kell költeni valamire :D
  Nem azt mondom hogy adjanak neki egy giga szerződést , mert az a hajó már elment Suhnak…. De azért egy ilyen játékos elférne a Colts védő falában.

 6. 6

  pritek

  Szerintem a taposógép nem illik az ottani elképzelésekbe.

 7. 7

  makosteszta

  Szerintem a Miami szerződése óta nagyon nehéz lehet Suh-val egyeztetni.
  1. A Dolphins még mindig nyögi a halott pénzt, amit hátrahagyott, rohadtul nem érte meg nekik megfizetni Suh-t, és a csapatok levonták a következtetést, hogy nem szabad nagy összegű, hosszútávú szerződést rakni elé.

  2. Azt is láthatták a csapatok, hogy Suh a posztjából fakadóan nem képes hatalmas különbséget teremteni, max ha vannak megfelelő társak mellette (ld.: Donald). Szóval max kontender csapatok jöhetnek szóba, felső kategóriás DLine-nal. Illetve azt is elképzelhetőnek tartom, hogy Suh is válogat és csak kontenderek érdeklik.

  3. Eközben Suh nyilván hosszútávú szerződést akar, így 30 környékén még most tudna dobni egy nagyot. És mivel az ő zsebét már nagyon kitömték a csapatok idáig, nem hiszem hogy hajlandóan lenne az eddigi fizetéséből jelentősen engedni, mondhatni el lett kényeztetve.

 8. 8

  Tamás

  Nem tudom a szerződés részleteit, de jó igazolásnak tűnik, 2 évre meg pláne. A Coltsnak rengeteg hely van a fizetési sapkájában, tavaly jó szezont futottak, mégsem költik a pénzt. Vajon miért nem aktív a szabadügynök piacon a Colts? (Kíváncsi leszek majd az FA értékelőre)
  Mondjuk a sok újonc szerződéssel rendelkező támadófalembernek és Leonardnak majd egyszer nagy szerződést kell adni. És a bevált játékosoknak könnyebben adnak nagyobb szerződést.

 9. 9

  István_Szamos

  Lásd 2. pont. Ha nem talál csapatot és meg tudnak egyezni egy mindkét fél számára előnyös összegben, akkor megszerzik.

 10. 10

  acsdav2

  2. Suh pont, hogy Donald mellett nem volt produktív. Karrierje legrosszabb szezonját hozta, ami NFL szinten nem volt rossz, de 14M-t nem ért meg a Rams-nek.

  3. Suh már az újonc szerződésével óriási pénzt akasztott le. 139M-t keresett már meg. Az egy szezonnal később érkező Miller-Watt páros 90 ill. 70M eddigi keresettnél tart. Suh 32 évesen már nem fog nagy szerződést kapni. Akár az is lehet amit te mondasz, hogy megszokta ezt a szintet és nem enged belőle, akár az is, hogy kedvezményt ad és SB contendert keres.

 11. 11

  acsdav2

  Mit értesz a 2-es pont alatt? Milyen a Colts vállalati kultúrája és milyen Suh hozzáállása, ami nem biztos, hogy passzol?

 12. 12

  Gubameister

  Ballard elég konzekvensen kommunikálja, hogy nekik igen is fontos szempont, hogy olyan játékosok legyenek a fedélzeten akik egy irányba húzzák a hajót és olyanra nincs szükség akik bomlasztanak. Emiatt szerintem zéró esély van Suh érkezésére.

 13. 13

  István_Szamos

  A Coltsnál most az az irányvonal, hogy be kell állni a sorba és tenni a dolgodat, de számíthatsz a többiekre is. Primadonnák, egyénieskedő játékosok nem férnek be. AB vagy Bell épp ezért fel sem merült, ezt Ballard virágnyelven körbe is írta egy interjúban még a free agency előtt. Suh azt hiszem egy kicsit problémásabb játékos, de ezzel együtt lehet hogy végül Indianapolisban köt ki.

 14. 14

  István_Szamos

  A Colts azért nem aktív, mert:
  1.) Ballard nem fog mega-giga szerződéseket kötni csak mert van pénz, így az FA eleji nagy durranásokból kimaradtunk
  2.) Prioritásnak tűnik hogy egyben tartsák a csapatot, főleg azokat a játékosokat, akik jól teljesítettek. A tavalyi kezdő védelemből 11-en, a kezdő támadósorból 10-en maradtak a csapatnál ami magas arány.
  3.) Számomra úgy tűnik, hogy inkább a draftokon keresztül akarják a csapatot építeni. FA-t csak akkor hoznak, ha előtte is csapatnál volt, vagy jó áron szereznek differencemaker-t.
  4.) Ballard hosszú távon fenntartható fizetési keretben gondolkodik, és lássuk be az free agency elején röpködtek a nagy összegek.

 15. 15

  acsdav2

  Suh-val a pályán kívül illetve az öltözőben semmi gond nincs. Én legalábbis úgy emlékszem, hogy semmi hír nem volt róla az utóbbi 4 évben, mióta követem az NFL-t. A pályán valóban vannak szabálytalanságai (és taposásai is voltak), bár melyik védőnek nincs? Szerintem, ha be lehet húzni 10M-ért, akkor be kell húznia a Coltsnak.

 16. Pingback: Free Agency Tracker 2019 | Fűzővel kifelé!

 17. 16

  István_Szamos

  Nem tudom mik az igényei. Ő lehet többet akar, és lehet lesz olyan csapat aki megfizeti.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team