About the author

38 Comments

 1. 1

  Fanyul23

  Az oszt igen.

 2. 2

  chester

  Hát ez.

  :DDDDD

 3. 3

  Arnold Patsenegger

  Uhhh… Ez egy komoly Deal… elsőre ránézésre win/win.

 4. 5

  cshemiv8

  Azt amit a vasas öltözöje.Ab2.0 eltávozott végre.

 5. 6

  Krisztian Fekete

  Landry + Beckham elkapóban? Mayfieldnek űrszámai lesznek. És a védelem is erősnek látszik Clevelandban. Ha nem brownsozzák el, akkor nagyon szép szezonjuk, szezonjaik lehetnek!

 6. 7

  Debreceni József

  Én nem látom hol lenne ez jó a Giantsnek, ahogy azt sem hol volt az jó a Steelersnek hogy Mr. Big Chest (sic!) távozott.

 7. 8

  Laca

  pont ott jo, hogy nem sztar allurkodik, pimpeskedi , kepuskodik. bomlasztotta az oltozot. az hogy ki miatt jutottak idaig az nem fog kiderüni, de mindenkinek igy a jobb

 8. 9

  Fanyul23

  Nem is jo. Igaz h nem 1 marek szotyiert ment, sokkal inkabb ket marekert. WTF minosites.

 9. 10

  d zoli

  Azta3,14csa! Mr Haslam most tegye alapállásba magát. A következő 3 évre költözzön Monacóba vagy mi. De ezt a csapatot hagyja kiforrni!

 10. 11

  ThySoul

  Nem tudom a Giants nem e járt volna jobban ha inkább az irányítóját cseréli le (remélem ezutanmeg megszerzik Rosent :D)

 11. 12

  bjeela

  Sima PO néz ki ebből.

 12. 13

  bjeela

  Az elkapók mindig is primadonnák voltak, nehéz esetek, fejenként egy komplett pszichiátriai intézetet igényel a kezelésük. De a legjobbak megérik a pénzüket. OBJ ilyen és faguriga legyek, ha értem, mi volt ebben a deal a Giants-nek. Eli már eddig is szenvedett, hogy kinek dobjon, most aztán még nagyobb szarban van. Bár az is lehet, hogy ez a Giants-nál ez a váltást jelzi és új csapatot kezdenek építeni, de akkor Eli-al kellene kezdeni.

 13. 14

  Krisztian Fekete

  Igen. Innen nehéz lenne elrontani. Vajon ők lépések rá? :)

 14. 15

  Debreceni József

  Egy top3 elkapóról beszélünk aki világ életében úgy volt nevelve hogy te vagy a legjobb, dolgozz keményen és mindent elérsz. Én nem csodálkozom hogy sztárallűrjei vannak, ő egyike azon kivételeknek akinek van is mire. Megjegyzem AB is ugyanez, pepitában. Úgy kell kezelni őket mint a top elkapókat és akkor nincs is semmi baj.

 15. 16

  Raist

  New Yorkban ezt nem egészen így látják…

 16. 18

  bjeela

  Ha az a baj a modellel, hogy bejutnak vele a PO-ba és ott nagy eséllyel eljutnak legalább egy konferencia döntőig, akkor nem is olyan nagy baj ez. :D De értem, amit mondasz és van benne némi ráció, de csak némi. A Brownsnál most végre összeállt valami és tényleg csak pár elem hiányzik, hogy ismét PO-ba jussanak. OBJ meg azért sírt, mert elvesztegeti a legjobb éveit egy gyengécske csapatban. Ez így nézve a részükről win-win, egyedül a Giants esetében nem értem a wint, de ez az én kételyem.

 17. 19

  Gioo

  Pats-fanként sosem rajongtam a rövid kifutású ultimate teamekért, de ez a Browns-projekt nagyon izgis, tuti követni fogom őket. OBJ-nek pdig szerintem az sem tragédia, ha idő után tovább kell állnia egy hasonló projekt kedvéért.

 18. 20

  Kopi3.14

  Amikor ezek az allűrök elkezdik a morált tönkre tenni akkor el kell engedni az adott játékost. OBJ elmúlt két évbeli hisztijei ilyenek voltak mert az eredményességre is negatív hatással voltak.

 19. 21

  Debreceni József

  Jézus ereje! Erősen gondolkodom hogy mit nyert ezzel a Giants. REBUILD on? Szegény Barkley?Jövőre 1/1 és jöhet Justin Herbert?

 20. 22

  katonadani

  szerintem az Eagles, a Rams és a Chiefs is nagyon elégedett a modelljével :D
  amíg újonc szerződésű irányítód van, addig ki kell maxolni a sapkát, mert az újonc szerződéses qb a legeslegnagyobb versenyelőny a fociban (a BB-Brady pároson kívül)

 21. 23

  ktms

  Tavaly szeptemberben, amikor megszorítottuk a Steelers-t azt írtam, hogy végre van csapatunk. Amikor levitték Taylort és valami elképesztő antréval beszállt Mayfield a meccs után azt írtam, hogy van QB-nk.

  Most azt kell írnom, hogy tehát van: QB, RB 2x, WR 2x, Passrush és DT is igen kíváló minőségben.

  Az ezt megelőző két szezonban ultimate béna volt a csapat. Tavaly éledeztünk, teljesen korrekt játékot mutattunk az elsőéves franchise irányítóval, erre az offseasonban kitömik a csapatot tehetséggel.

  Juhéjj! :)

 22. 24

  Boci

  Dorsey 1 év alatt csúnyán rendbe vágta ezt a Brownst… lassan SB
  esélyesként is beszélhetünk róluk, AFC north csoportgyőzelem meg 2-3
  évre biztosítva (a másik 3 csapat ámokfutását látva különös képpen)…

 23. 25

  ThySoul

  Igazából ez is olyan, hogy majd Mayfield eldönti hogy sikeres akar lenni és gazdag vagy nem nyerni semmit de kurva gazdagnak lenni. Vagy csak szimplán valakinek el kell neki magyarázni hogy nem kell megkeresni egy kisebb ország évesGDP-jét, eleg lesz az éves GDP fele is neki és akkor lesz előtte csapat, ha meg nem fogja fel majd elgolfozgat Rodgerssel a Playoff alatt :”D
  (Esetleg bevetni a titkos fegyvert és megkérdezni Bradyt hogy a fizetése másik felét, ami nincs papíron hogy oldják meg )

 24. 26

  kitalaltnev

  Ez igen! Bravó Browns! Akármi is lesz belőle…
  Egy biztos, idén igazán érdekes lesz nézni a Browns meccseit. S még nagyobb várakozással lehetünk a szezonjuk iránt.

 25. 27

  Sarossy Dávid

  Igen,te vagy az egyetlen

 26. 28

  BoomOrBust

  Én vagyon az egyetlen aki szerint ez egy lose-lose csere? A Giantes részt lent leírták, de én azt sem értem, hogy mi a buli abban, hogy Browns 30,5 milliót fizet 2 elkapónak (ebben nincs benne, ha OBJ kap új szerződést). Értem, hogy most van pénz rá, de nem vagyok biztos benne, hogy ezt ennyire tolni kell. Értem, hogy mindenki a Philly, a Rams meg a Kanses mintáját akarja követni, de azért ott is látszik már, hogy mi a baj a modellel

 27. 29

  Arnold Patsenegger

  Jó a New Yorkiaknak amúgy sem tudsz olyat tenni ami tetszene :D

  Szerintem win a Brownsnak mert kaptak egy elit elkapót hosszútávra, és volt rá pénzük.

  A Giants megszabadult valakitől akit nem akart és még kapott is érte elég ellenértéket.

  Browns WIN – win NYG

 28. 30

  Keresztes Dávid

  Peppers távozásával mennyi esélyt adtok rá,hogy megfizetik Earl Thomast,esetleg Ha-Ha-t?

 29. 31

  BoomOrBust

  Én értem, hogy most jó még esetleg jövőre is jó, de ez nálam egyenes út Green Baybe és az olyan címkék felé, mint a milyen kár pedig náluk van a legtehetségesebb irányító (36 évesen is ez a jelző). Én pont azt szerettem a Brownsban, hogy nem Dream Team hajkurászás volt hanem tudatos építkezés. Mind1 legyen ez az én bajom :)

 30. 32

  Alonso Mosley

  Mintha visszatért volna a józan ész Clevelande.

 31. 33

  cshemiv8

  Igy a new yorkiak nem jártak úgy mint a vasas jo kis halott pénzzel a nyakukon+kezdődő szappanopera.A pit meg nyert egy tiszta öltözőt végre.Mindkét gm fellélegzett.

 32. 34

  Debreceni József

  Most már értem, a cél az hogy tiszta legyen az öltöző és nem az hogy sb esélyes keretet hozz össze ha GM vagy? Mind NY kékebb felében mind Pittsburghben fellélegezhet a GM, az biztos, ugyanis 1-2 éven belül mindkettő repül.

 33. 35

  cshemiv8

  Én nem emlékszem az elmúlt 20 évből hogy problémás öltöző nyert volna bármit is.Ha egy játékos szembe megy az irányitójával meg a gm-el ott baj van.Egy all-star keret meg nem garancia a bowlra,de hátha a brownsnak jön majd össze.Nem jó tendencia ez sem hogy kizsarolják a cserét.Kollektiv szerződéskor lesz miről tárgyalni a feleknek:)

 34. 36

  Debreceni József

  Randy Moss+pecc? ? Viccet félretéve a primadonna énje a játékosnak akkor jön elő ha az edző nem tudja kezelni. All star keret is tudna nyerni, már ha nem lenne a pecc. Két éve a Jags jó uton volt, tavaly a Rams majdnem behúzta. Bizony egy erős keret képes elmaszkolni egy csapat gyengeségeit.

 35. 37

  cshemiv8

  Mossal a rekordok dőltek de a sb elmaradt,döntön észrevétlen maradt sajnos.Igen a rams jó példa(bár igy is tovább mentek mint kellett volnaXD),kellenek a playmakerek csak kulcsszituban ne hibázzanak(Cooks 2x)

 36. Pingback: A Beckham-trade óta nem beszél unokája a Giants tulajával | Fűzővel kifelé!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team