About the author

14 Comments

 1. 1

  LG

  A Packers 100. (tavalyi) szezonja nem sikerült vmi fényesre. Reméljük idén javítanak! A tavalyi első Monday Night Football elég emlékezetesre sikerült, hasonlóan szoros meccsre számítok most is.

 2. 2

  LG

  Valóban, köszönöm és bocsi!

 3. 3

  Tibor Fotó

  Nem bírta ki Goodell, hogy ne tegyen alá a Patsnek. A nyitómeccs mindig a bajnoké, kivéve, ha a Patriots játszik. Epec.Nyilván nem fog megjeleni a nyitómeccsen sem, nem akarja meghallgatni a közönség véleményét.
  Az,hogy Goodell három év alatt 2x volt kénytelen átadni a Lombardit Kraftnek, minden pénzt megért. Különösen, ahogy Brady és Belichick átnézett rajta.

 4. 4

  acsdav2

  Szerintem az Sunday Night volt. Jets@Lions és Rams@Raiders volt az első Monday Night-on. :)

 5. 5

  Gergely Nagy

  4-3 as Bears győzelemet vizionálok, rengeteg puntal és pár kihagyott FGvel ?

 6. 6

  the12thman

  Nem kell túl dramatizálni. Ha a Rams nyert volna akkor is ez a derbit választották volna. Nem teljesen mindegy ki kezd?

 7. 7

  Arnold Patsenegger

  Szerintem is tök Mind1.

 8. 8

  Arnold Patsenegger

  Szerintem is tök Mind1.

 9. 9

  bjeela

  Az NFL legnagyobbjai a nyitómeccsen! Igazán nem lenne ellenemre, ha ez egy új aranykorszak kezdetét jelentené a két csapat életében.

 10. 10

  Fetyke

  És akkor jött az északi szél Minnesotából és becsukta a mesekönyvet! :D

 11. 11

  Fetyke

  Ne aggódj, a sorsolás mindenkinek nehéz lesz a csoportból. Legalábbis a mai ismereteink és az előző szezonbeli erőviszonyok alapján.
  10 győzelem szerintem elég is lesz a csoportgyőzelemhez, amiért szerintem nagy küzdelem lesz, ha csak valamelyik csapat nem kapja el nagyon a fonalat megint.

 12. 12

  bjeela

  Fetyke, te még mindig a paplan alatt vagy és álmodozol? ÉBRESZTŐŐŐŐŐŐ! :D Amúgy az a gáz, hogy ezzel a sorsolással ha elérünk 10 győzelmet, akkor már a seggemet fogom verdesni a flaszterhoz örömömben. És a legnagyobb félelmem, hogy a végén még Renningan fog a leginkább vigyorogni a szezon végén.

 13. 13

  bjeela

  Ez az NFL egyik legkiegyenlítettebb csoportja lesz, hacsak nem táltosodik meg Trubisky. ;)

 14. 14

  Tizenkettes

  Patriots-szurkolóként is azt gondolom, hogy remek döntést hozott a liga. A 100. szezon nem akármi. Ez most éppen nem a Patriots ellen szól, hanem a legnagyobb rivalizálásnak. A két csapat múltja jóval nagyobb, mint a jelene, de ez a szezon a száz évről szól. Kb. leszarom, hogy mikor játszik a csapat. Péteken sem megyek melózni, és hétfőn sem. :)

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team