Connect with us

Hír

Derek Carrt árulja a Raiders?

Minden csapat az NFL scouting combine-jára fókuszál, és szinte az összes general manager a helyszínen követi nyomon az NFL új reménységeinek tesztjeit. Indianapolis ilyenkor remek alkalom a csereüzletek lebonyolítására, és most is hallani egyről pletykát.

 

 

A Bleacher Report egyik szerzője, Master Testfatsion is a helyszínen figyeli a megmérettetést, így első kézből hallhatta az infót, miszerint a Raiders partnert keres Derek Carr elcserélésére. Hogy ez mennyie hihető, arról nem nagyon lehet még tudni semmit, megbízhatóbb forrás ugyanis még nem hozta le, és szinte biztos, hogy a Raiders cáfolni fogja az egészet. Ám egyáltalán nem lenne meglepő, ha Mike Mayock, a Raiders újdonsült “papíron” GM-je puhatolózna a kollégái között.

 

A Raiders már elcserélte Khalil Macket és Amari Coopert is, így egyáltalán nem vágna a földhöz senkit, ha a szerződése ellenére átlagos teljesítményt nyújtó Carr is erre a sorsra jutna. Ám ezt addig valószínűtlennek tartják, amíg a Raiders nem talál méltó örököst Carr mögé. Ez valószínűleg a draftról érkezne, hiszen Nick Folesszal nem lennének előrébb, viszont lehet nem is az idei játékosbörzén akar új irányítót magának Gruden – már ha akar. Az is megeshet, hogy idő közben megkedvelte irányítóját, és vele képzeli el a hosszú távú jövőt, sose lehet tudni.

 

Az biztos, hogy a Raiders tevékenységeit megtippelni nem igen lehet, így csak hátra kell dőlnünk, és várni a fejleményeket.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!