Connect with us

Hír

Earl Thomas a legjobban fizetett safety akar lenni, a Cowboysnak sem ad kedvezményt

Épp ma reggel írtunk arról, hogy Richard Sherman a 49ersbe szeretné csábítani Earl Thomast, azonban a kiváló safety ha az ajánlatok megegyezőek, akkor legszívesebben a Dallas Cowboys csapatába igazolna. Legújabb hírek szerint Thomas a legjobban fizetett safety akar lenni és még “hazai” csapatának (Texasban járt gimibe és egyetemre is), a Cowboysnak sem adna semmiféle kedvezményt.

Ahhoz, hogy a legjobban fizetett safety legyen, évi $13 milliónál többet kell kapnia Thomasnak új szerződésében – ennyit keres ugyanis jelenleg Eric Berry. Ezt pedig nem lesz egyszerű kifizetnie a Cowboysnak, hiszen ugyan van nagyjából 50 millió dollárnyi helyük a sapka alatt, hosszabbítaniuk kell DeMarcus Lawrence-szel, illetve gondolni kell Ezekiel Elliott és Dak Prescott új szerződésére is, de Amari Cooper és Byron Jones is a legjobban fizetettek közt akar majd lenni posztján. Nem megoldhatatlan dolog Thomas megszerzése, de nem is a legegyszerűbb.

Ez az árcédula jó eséllyel a Chiefst is kiüti a versenyből – a Cowboys mellett ők érdeklődtek Thomas iránt a cserehatáridő előtt ősszel. A befutó pedig így akár a San Francisco 49ers is lehet, talán ők lehetnek a legesélyesebbek ET3 játékjogának megszerzésére.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!