Connect with us

Hír

Eric Weddle-t kivágta a Ravens!

A Ravens szurkolók nem győztek hüledezni azon, hogy C.J. Mosley-ra nem rakott a csapat franchise taget, most újabb pofon várta őket: Eric Weddle többé nem tagja a szupervédelemnek.

 

 

Bár a szakállas safety egyik vezéralakja volt a baltimore-i védelemnek, 34 évesen majd’ $10 milliós cap hittel várni a szezont egy olyan poszton, amely egyre értéktelenebb, az hatalmas luxus. Annak ellenére, hogy januárban elhintette a táviozás lehetőségét, nem nagyon akarta elhinni a történteket a coming outja ellenére, de nagyon hálás az ott töltött három évért a szurkolóknak. A Ravens ezzel összesen $7,5 milliót spórolt meg, hiszen Weddle $1 milliós bónusza is aktív lett volna a szezonkezdés után nem sokkal, ezért is volt a “sietség”.

 

Természetesen nem fogja safety nélkül megkezdeni az évet a Ravens, de olcsóbb és fiatalabb megoldást szeretne Eric DeCosta állítólag. Merthogy ezzel picit szembe megy a hír, miszerint Tyrann Mathieu az egyik fő célpont Weddle pótlására, és ő nem éppen az olcsó kategóriába tartozik. A felszabadult pénz ugyanakkor C.J. Mosley hosszabbítására is elmehet, hiszen a franchise taget ugyan nem kapta meg, ettől még nem szeretné őt elengedni a Ravens.

 

Ezzel egyébként ismét elég erős a FA safety class, amely mostmár az Eric Weddle, Earl Thomas, Landon Collins, Tyrann Mathieu, Lamarcus Joyner, Ha Ha Clinton-Dix, Adrian Amos, Kenny Vaccaro, Glover Quinn névsorból áll a nevesebb játékosok közül.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások