Connect with us

Draft

FK! Mock Draft 3.0

Volt már egy mock draftunk idén podcastben, egy cserékkel teletűzdelt Danitól, most pedig itt a harmadik! Leonidasz és jómagam jó munkásemberhez hűen meló közben választottunk a csapatoknak, ám kicsit megkavartuk a dolgokat!

Egyrészt nem akartunk egymás után pickelni, ezért véletlenszerűen szétosztottuk egymás között a csapatokat, hogy ezzel is saját helyzetünket nehezítsük meg, valamint a cserélés lehetőségét is kivettük. Másrészt pedig úgy választottunk, hogy mi mit szeretnénk, nem azt, hogy szerintünk mi fog történni, így akadhat pár szemöldökráncolós reach is, de mindketten a saját boardjaink szerint akartunk választani. Vágjunk is bele! (A mockot szerdán raktuk össze)

 

[quote]Leonidasz csapatai: 49ers, Jets, Giants, Jaguars, Bills, Bengals, Dolphins, Falcons, Browns, Vikings, Titans, Steelers, Ravens, Eagles, Colts, Rams, Patriots

 

chester csapatai: Cardinals, Raiders, Bucs, Lions, Broncos, Packers, Redskins, Panthers, Seahawks, Texans, Chargers, Chiefs[/quote]

 

 

 1/1 Arizona Cardinals
 Nick Bosa
 EDGE, Ohio State

Arizonában már van irányító, maga az atya úristen, így nyugodt szívvel húztam be Bosát, hogy erősödjön az a pass rush.

 1/2 San Francisco 49ers
 Josh Allen
 EDGE, Kentucky

Mindenképpen a külső pass rusht szerettem volna erősíteni, Bosa után pedig Allent gondolom a legnagyobb fegyvernek ebben a classban. Allen széles pass rush repertoárral rendelkezik, kellően
atletikus és okos is a játékhoz.

 1/3 New York Jets
 Quinnen Williams
 iDL, Alabama

Elsősorban a Jetsnek is egy külső passzsiettető kellene, de a két legjobb már nem volt bent, Quinnen Williams pedig ér annyit, hogy érdemes legyen őt választani. A Jets belső védőfala újra félelmetes lehet a Williams duóval a következő években.

 1/4 Oakland Raiders
 Brian Burns
 EDGE, Florida State

Ebbe a Raidersbe nem még több kérdőjel kell rizikós játékosokkal, hanem olyan emberek, akikkel nem lehet mellé lőni, és lehetőleg hiányposztra jön. Mindkettő pipa.

 1/5 Tampa Bay Buccaneers
 Jawaan Taylor
 OT, Florida

Érthetetlen módon vágtak hozzá Donovan Smithhez egy zsák pénzt, de Demar Dotson pótlására is gondolni kell. Trade híján talán ez tűnt a leglogikusabbnak.

 1/6 New York Giants
 Kyler Murray
 QB, Oklahoma

Én türelmesen vártam, hogy a Giants még Manningel mire lehet képes, de mostanra már én is meguntam, hogy nem sikerült az újabb szintlépés. Szerintem Kyler Murray a legjobb irányító a classban, így gondolkodás nélkül húznám ki. Egy Beckham-Murray-Barkley trió elég félelmetesen néz ki, de azt mindenképp meg kell jegyezni, hogy ez egy nagyon kockázatos vállalás lenne.

 1/7 Jacksonville Jaguars
 Dwayne Haskins
 QB, Ohio State

Blake Bortles a jelenlegi irányítómezőny öt legrosszabb QB-jának az egyike. A Jaguars a piacról is maximum áthidaló megoldást tud szerezni, de franchise irányítót nem. Ha minden kockázati tényezőt és képességet figyelembe veszünk, akkor Haskins az idei class legjobb irányítója. A Jaguároknak egy futásorientált támadósorral és jó védelemmel pont egy ilyen irányítóra van szüksége.

 1/8 Detroit Lions
 Jonah Williams
 OL, Alabama

A Lions egyetlen esélye a PO-ra, ha Stafford jól játszik, ami fal nélkül nem megy. Akár guardként kezd Lang helyett, akár csak első számú backup lesz 2019-ben, nem tud vele hibázni a Lions.

 1/9 Buffalo Bills
 T.J. Hockenson
 TE, Iowa

Rengeteg helyre tudtam volna húzni a Bills helyében, de elsősorban fegyvereket kell adni Allen kezébe. Méghozzá pont olyan biztos kezű és jó méretekkel rendelkező fegyvereket, mint Hockenson. Az már csak hab a tortán hogy a fiatal tight end jól is blokkol, így az újjáépülő falnak nagy segítségére lehet.

 1/10 Denver Broncos
 Devin White
 LB, LSU

Vic Fangio védelmének lételeme a potens linebacker sor, amibe ahogy tavaly, úgy idén is megkaphatja a class legjobb játékosát.

 1/11 Cincinnati Bengals
 Cody Ford
 OT, Oklahoma

A Bengals visszaesésének legfőbb oka a támadófal rossz teljesítménye volt. Nehéz megmondani, hogy tackle vagy guard poszton van nagyobb baj, de szerencsére Cody Ford mindkettőre lehet megoldás.

 1/12 Green Bay Packers
 Greedy Williams
 CB, LSU

Jó cornerbackből sosem elég, főleg abban a Green Bayben, ahol a szezon végére mindig elfogynak a kezdők. Pettine amúgy is többre tartja a jó secondaryt, mint a jó szélső passzsiettetést.

 1/13 Miami Dolphins
 Drew Lock
 QB, Missouri

Itt az ideje a rezsimváltásnak Miamiban is. Egyszerűen hihetetlen, hogy a Dolphins úgy tudott egy közepesen teljesítő csapat lenni az elmúlt években, hogy nem volt értékelhető irányítóteljesítmény a csapatnál. Az utóbbi időben pedig a sérülések is megszaporodtak, így nálam nem kérdés, hogy frissíteni kell.

 1/14 Atlanta Falcons
 Ed Oliver
 iDL, Houston

 

Túl dream szcenárió a Falcons számára, de ha így alakult én sem tudom bent hagyni Olivert. Jarrett megkapta a franchise taget, szóval papíron nem gyengül a defensive line, de még így is itt éri megerősíteni a csapatot. Jarrett és Oliver valószínűleg a liga legmozgékonyabb defensive tackle párosát alkotná.

 1/15 Washington Redskins
 Montez Sweat
 EDGE, Mississippi State

 

Elfogytak a QB-k, Preston Smith úgyis szabadügynök, Sweat meg egyre jobban tetszik.

 1/16 Carolina Panthers
 Rashan Gary
 iDL, Michigan

Túlságosan nagy vele a kockázat, de a Panthersnek az első kör közepén ajándék, amivel megnyílhat a lehetőségek tárháza Ron Rivera előtt.

 1/17 Cleveland Browns
 D.K. Metcalf
 WR, Ole Miss

Érdekes dolog, hogy a Browns olyan kényelmes helyzetben van, hogy nem pánikból kell húznia, hanem átgondolhatja, hogy kivel tudnának a legtöbbet erősödni. Metcalf irányváltásaival vannak kétségeim, de így is top15-ös tehetség. Jarvis Landry jó játékos, de nem valódi WR1. Metcalf viszont az, és Mayfield halálos fegyvere lehet.

 1/18 Minnesota Vikings
 Dalton Risner
 OT, Kansas State

Csak a támadófalba lehet elképzelni a húzást a Vikings részéről. A két legjobb tackle már kiment, de passzblokkolásban Risner is kiemelkedik a prospectek közül. Kirk elé pont ilyen játékos kell, mert különben két év alatt elfogyhat minden magabiztossága.

 1/19 Tennessee Titans
 Clelin Ferrell
 EDGE, Clemson

Orakpo visszavonulásával gyengült a pass rush állomány. Ferrell nem a legdinamikusabb játékos, de elég képzett és hosszú karokkal rendelkezik, így nagy segítségére lehet a csapatnak.

 1/20 Pittsburgh Steelers
 Byron Murphy
 CB, Washington

Mindenképpen a secondary vagy a linebacker sor erősítését szerettem volna, az LB-k közül a legjobb kiment a többiek pedig még koraiak itt nekem, így a második legjobb cornert húztam be. Murphy egy kisebb termetű játékos, de nagyon jó a technikája és a személyében végre lenne egy playmaker a secondaryben is.

 1/21 Seattle Seahawks
 DeAndre Baker
 CB, Georgia

Kell egy elsőkörös szintű cornerback ebbe a secondarybe, Earl Thomast meg majd pótolják FA-ról.

 1/22 Baltimore Ravens
 Garrett Bradbury
 iOL, NC State

Kicsit unalmas már nekem is, hogy Bradbury jut a Ravensnek, de olyan tökéletes match, amit kár lenne kihagyni. Jackson elé megbízható falat kell húzni, center poszton pedig a kanyarban nincs senki sem Bradburyhez képest.

 1/23 Houston Texans 
 Andre Dillard
 OT, Washington State

A védelemből egyre több láncszem esik ki, de egyszerűen nem hagyhajták, hogy a franchise irányítójukat lilára verjék minden meccsen.

 1/24 Oakland Raiders
 Noah Fant
 TE, Iowa

 

Mint mondtam, én nem high risk, high reward játékosokat néznék a Mayock-Gruden páros helyében, és hát Fantből is nehezen látom a bustot. Óriási erősítés lesz az offense-be.

 1/25 Philadelphia Eagles 
 Christian Wilkins
 iDL, Clemson

Az Eagles továbbra is elég komplett, egyedül Cox mellett érzem vékonynak őket. Wilkins tökéletes kiegészítője lenne a veteránnak. Elkapót és futót húztam volna szívesen, de értékben, a későbbi körökben is találnak ezekre a posztokra.

 1/26 Indianapolis Colts
 Nasir Adderley
 S, Delaware

 

Mindenképpen a secondaryt gondolom a leggyengébb pontnak, főleg ha a távozókat nem pótolják a piacról. Corner már nem volt értékben, de safety poszton Hooker mellé kell valaki. Tudom kicsit hasonló szerepkörben játszik a két játékos, de Adderley egy amolyan Mathieu szerepkörben is jól festene a csapatban.

 1/27 Oakland Raiders
 Marquise Brown
 WR, Oklahoma

Az én boardomon Brown a WR1, a szerencsétlen időben jött sérülésének most a Raiders örülhet. Valami nagy épülhet vele és Fanttal egy offense-ben.

 1/28 Los Angeles Chargers
 Yodny Cajuste
 OT, West Virginia

Ez az első pick, ahol legszívesebben elsírnám magam. Egy LB adná magát, de White-on kívül nem tetszik senki, így jobbára marad a támadófal foltozgatása.

 1/29 Kansas City Chiefs
 Deionte Thompson
 S, Alabama

Berry közel sem biztos, hogy marad Kansas Cityben, de Thompson személyében egy olcsó pótlásra lenne lehetőség, csak tanítsák meg normálisan szerelni.

 1/30 Green Bay Packers
 Andy Isabella
 WR, UMass

Gyertek rám! Amilyen bőség zavarába kerültem 1/12-n, most csak reachek jutottak az eszembe. Simmons és Rapp volt a másik két jelöltem, és Isabellán és Brownon kívül nem akarok más elsőkörös elkapót látni, de elcsábított a class legjobb nevű játékosa.

 1/31 Los Angeles Rams
 Devin Bush
 LB, Michigan

Évek óta a linebacker posztot gondolom a Rams gyenge pontjának, még ha ez nem is mindig látszik. Wade Phillips mester alatt egy fiatal játékos nagy dolgokra lehet hívatott a jövőben és azzal sem lehet mindig számolni,hogy egy Suh-Donald páros majd elrejti a linebacker sor hiányosságait.

 1/32 New England Patriots
 Kelvin Harmon
 WR, NC State

Nem igazán van olyan lyukas poszt a bajnoknál, ami értéken lenne az elkapón kívül, így pedig könnyű szívvel húzok új játszótársat Bradynek. Szerencséjük van, hogy sok hasonló értékű, de más stílussal rendelkező játékos van itt a kör vége felé, így a három korábban kiment WR után el tudják dönteni, hogy ki a számukra ideális jelölt. Nekem Harmon tetszik a bent maradtak közül, így ő a pick.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!