Connect with us

Hír

Foles minden bizonnyal a Jaguarsban köt ki

Nick Folest elengedi az Eagles, Howie Rosemanék nem tesznek rá franchise taget, így szabadügynökké válik március 13-tól. A csapatok hivatalosan pontosan egy hét múlva, március 11-én kezdhetnek tárgyalni a játékosokkal, és két nappal később lehet hivatalosan nyélbe ütni az üzleteket, de a combine alatt elég sok “nem hivatalos egyeztetés” megy a csapatok és ügynökök közt.

A jelek szerint – Les Bowen információi alapján – a Jaguarsnál egyértelműen úgy gondolják, hogy náluk köt ki Nick Foles. A hírek szerint nincs nagy piaca a Super Bowl MVP irányítónak Jacksonville-en kívül, így a két éve konferenciadöntőbe jutó franhise tekinthető az egyértelmű favoritnak. Igazából eddig is így gondoltuk, de ez most megerősítést nyert. A Redskins, a Giants és a Dolphins tűnt még valamilyen szinten reális opciónak.

Érdekes lesz a szerződésének részleteit megtudni majd a piac nyitásakor, hogy mennyire kapott nagy szerződést a kisebb piac ellenére is, de a várakozások szerint évi 20 millió dollár fölött lesz ez a kontraktus.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!