About the author

10 Comments

 1. 1

  d zoli

  Nyaaah… Megnéznék egy Brady Foles meccset. De még 3 év mire a Jags alapszakaszt játszik a Peccel. No talán a PO ban összekerülnek.

 2. 2

  Kopi3.14

  Ha megnyerik a csoport, akkor már jövőre is.

 3. 3

  csak ezt ne

  Ha azonos helyen végeznek. Kötelező a szerénység, mert nem lesz örökké első a Pats, bármennyire is szeretném.

 4. 4

  d zoli

  Tibi azt mondja, hogy még van benne dzsúz. Én hiszek neki. Böbi agya sem fog megzápulni. Reméljük a sérülések is ekerülik a csapatot. Szóval lesz még minek örülni.

 5. 5

  buda

  én örülök ennek. jöjjön Foles, aztán minden pickkel offense BPA (OL, WR, TE, RB). kivéve ha sikerül visszaszerezni az 5. kört, ott természetesen LB kell, hogy jönnön :-)

 6. 6

  bjeela

  Háténettől szomorú lettem, mert egy tehetséges skac fog elkallódni egy nem túl veretes edzői stábban középgyenge csapattársak között. De legalább keres egy kis pénzt…

 7. 7

  BenKoyack

  Én is szomorú lettem, mert azt hittem, hogy valahogy feltradelünk, mondjuk Haskinsért, és jön mellé egy veterán QB, így spórolunk egy halom pénzt a TE-WR-OL bűvös háromszög erősítéseire!
  De ha már ez marad, akkor remélem nem kap 15M-tól többet, semmiképp sem ér annyit NF!

 8. 8

  bjeela

  Egy jó O-val és egy jó OC-vel igenis többet ér, még akár 25M-et is, de sajnos a Jagsnek ilyen nincs.

 9. 9

  BenKoyack

  John Defilippo az OC, NF országos cimborája és lelki társa, tartok tőle, hogy miatta hoztuk, mi kell ennél jobb??? O meg azért nincs/nem lesz, mert az összes pénzt ő viszi el…akkor ez ilyen 22-es csapdája, nem?

 10. 10

  bjeela

  Naaaa, ne mááá, hogy egy jó QB miatt nincs rendes O-ja egy csapatnak. Ez még viccnek is rossz. Ott valami vezetési hiba kell legyen, mint pl. nálunk is(Bears).

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team