Connect with us

Hír

Fontos láncszemmel hosszabbított a Chargers

Az offseason során lehetett olvasni olyan hírmorzsákat, hogy Denzel Perryman és a Los Angeles Chargers szeretne megállapodni egymással, és a pletykák végül igaznak bizonyultak. Ezzel egy gonddal kevesebb a Chargersnél.

 

 

A szabadügynök linebacker egy 2 éves hosszabbításra kanyarintotta rá a szignóját, amivel megőrizte őt a Chargers. A 26 éves védő vezéralakja és fontos láncszeme a védelemnek, ám sajnos képtelen egészséges maradni. 4 éves karrierje során a lehetséges 64 alapszakasz találkozóból mindössze 42-n lépett pályára, az utóbbi két szezonban pedig 16 meccset hagyott ki összesen. Tom Telesco general managert azonban ez sem tántorította el a hosszabbítástól, de vélhetően ezek a sérülések az árcetliben is megnyilvánultak. A szerződés részletei egyelőre nem ismertek, de Perryman adhatott egy kis kedvezményt, ha már a csapat kitart mellette a sok hiányzása ellenére.

 

Minden linebackerre szüksége van a Chargersnek, ahol nagyon sok láncszem kihullott az előző szezon végére, ráadásul amúgy sem ez a csapat lgerősebb szekciója. Perryman jó mentor lehet a sok fiatal számára, csak legyen minél többet a pályán.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!