Connect with us

Hír

Gerald McCoy állása továbbra is veszélyben

Bruce Arians, a Tampa Bay Buccaneers új főedzője nem épp a legszebb szavakkal illette újdonsült védőfalemberét, az utóbbi évek egyik legjobbját, Gerald McCoyt. McCoy helye a csapatban egyáltalán nem biztos, és ugyan volt már szó február környékén a menesztéséről, a piac nyitásával és a játékos ki nem vágásával úgy tűnt, hogy ezek szerint mégis marad a falember Tampában. Ez azonban korántsem biztos még.

Még ki kell értékeljem. Egy bizonyos kor felett már ez nehéz. Általában akkor, amikor elérik azt a kort, hogy a legtöbbet keresik, de a produktumuk már nem ér fel ehhez. Ki kell derítenünk, hogy ez így van-e. Még mindig egy jó játékos, de már nem olyan domináns, mint mondjuk négy éve. Ha a csapatunk tagja, akkor ő a kezdő 3-technique falemberünk. Ehhez kétség sem fér. Szeretném, ha még dominánsabb lenne? Igen. Persze tudjuk használni, és ha itt lesz, akkor sokat is fogjuk használni. Meglátjuk, mi lesz a vége.

McCoy a következő három évben $38,3 milliót keresne, azonban a Buccaneers halott pénz benyelése nélkül kivághatja bármikor. Egy biztos, Arians nem adott túl megnyugtató választ a státuszával kapcsolatban és könnyen elképzelhető, hogy elcseréli, vagy kivágja majd őt a csapat.

McCoy esetleges kivágásának levegőben lógása akár a draftig is eltarthat, ugyanis ha a Buccaneershez lecsúszna a legtöbbek által a második legjobb prospectnek tartott Quinnen Williams, akkor ezzel a tudattal ki is húzhatja őt a csapat, Williams pedig pontosan McCoy helyét foglalhatná el a védelemben. Lehet, hogy a Bucs erre játszik és ha sikerült Williamst draftolni, akkor megválnak majd McCoytól, ellenkező esetben pedig megtartanák.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!