Connect with us

Hír

Hivatalosan is meghiúsult a Brown-Bills trade

Reggel arról számoltunk be, hogy Ian Rapoport információ szerint megszületett az egyezség a Steelers és a Bills között Antonio Brown elcserélésével kapcsolatban, aztán egyből frissítenünk is kellett a cikket, hiszen többen is állították, hogy ez nem történt meg, amire aztán Adam Schefter is ráerősített. Most pedig teljesen hivatalos, hogy nem volt és nem is lesz a Bills játékosa Antonio Brown.

Már Schefter és Rapoport is erről számol be, na meg a general manager Brandon Beane is bejelentette, hogy ugyan tárgyaltak AB-ről és jól is mentek a dolgok, de végül úgy döntöttek, hogy egyik félnek sem megfelelő az üzlet, így továbbálltak. Azt nem tudni, hogy végül épp a játékos tett-e keresztbe a dolgoknak, de az tudvalevő, hogy Antonio Brown belengette, hogy az ő játékszabályait is figyelembe kell venni a csere kapcsán, hiszen ha nem akar jövőbeli csapatában játszani, akkor nincs is értelme cserélni érte.

Az persze valószínűtlen, hogy Brown visszavonulna, hiszen közel 12 millió dollárt kellene visszafizetnie, de holdoutolhat és új szerződést akarhat, így nagyon megnehezítheti csapata dolgát, ha ő nem szeretne ott lenni. Így pedig még nehezebb dolga van a Steelersnek elcserélni őt, amire a várakozások szerint továbbra is bármelyik pillanatban sor kerülhet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!