Connect with us

Érdekességek

Hová igazolnának a szabadügyökök leginkább és legkevésbé?

A Sports Illustratednél arról kérdeztek meg 15 ügynököt, hogy az ügyfeleiknél (azaz a játékosoknál) melyik lenne az az 5 csapat, ahová legszívesebben igazolnának, ha ugyanannyit kapnának pénzügyileg. És megfordítva, melyik lenne az az 5 csapat, ahová legkevésbé akarnának szerződni.

Nagyon sok faktort figyelembe kell venni és minden játékos más, de általában a tradíciót, a nyertes kultúrát, a játéklehetőséget, az adókat, a piacot, az országrészt és néha az időjárást veszik figyelembe.

– mondja az egyik ügynök. Egy másik szerint:

Érdekes kérdés, mert a játékosok nem igazán tudják… úgyhogy a várost és az éjszakai életet és hasonló szarságokat néznek, amik nem számítanak.

A top 5 csapat, ahová legszívesebben igazolnának a játékosok:

  1. Dallas (11 szavazat)
  2. Seattle (8)
  3. Miami (8)
  4. LA Rams (7)
  5. Atlanta (5)

További szavazatok: Philadelphia (4), Houston (4), Indianapolis (3), New England (3), Arizona (2), Denver (2), L.A. Chargers (2), New Orleans (2), N.Y. Giants (2), Pittsburgh (2), San Francisco (2), Tampa Bay (2), Tennessee (2), Baltimore, Green Bay, Jacksonville, Kansas City, Minnesota

A Cowboys azért (is) első, mert állítólag első osztályúként kezelnek minden játékost és minden luxusdolgot megadnak nekik.

És az 5 legkevésé kívánatos csapat:

  1. Buffalo (12 szavazat)
  2. Oakland (11)
  3. Cincinnati (8)
  4. Detroit (7)
  5. Cleveland (6)

További szavazatok: Jacksonville (5), N.Y. Giants (4), N.Y. Jets (4), Green Bay (3), New England (3), San Francisco (3), Washington (3), L.A. Chargers (2), Arizona, Denver, Minnesota, New Orleans, Tampa Bay

Egy ügynök szerint pedig a játékosok még nem tudják, de Clevelandben nagy változások vannak. Két éve viszont biztos az első helyen lettek volna ezen a listán. Sok fenti csapatnál a várossal van a probléma, hiszen “az időjárás és a szex fontos faktorok”. A Lionsnál állítólag egy plusz nehezítő tényező is becsúszik, egy ügynök így fogalmazott:

Főleg Matt “azt hiszem hogy Belichick vagyok de még szart sem csináltam” Patricia miatt.

A Bengals a hírek szerint elég olcsójános és emellé még az egész szervezetet is rosszul működtetik. A Raiders az egyik ügynök szerint bekerülhet a top5 legkívánatosabb csapat közé, amint Vegasba költözik.

Érdekes, hogy a Packers és a Patriots is 3 negatív szavazatot kapott. A Packers állítólag azért, mert mindössze a lakosság 3,5%-a fekete, így a kisebbségbe tartozó játékosok ellenségesnek ítélnék a környezetet. A Patriots pedig természetesen Belichick kemény szabályai miatt kevésbé kívánatos.

New England megosztó. Sokan nagyon oda akarnak menni, mások pedig mindenképp távol akarják magukat tartani.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!